Головне

Севідов: Більше жодного кроку назустріч Говерлі я не зроблю

26.05.2016 14:22 1052 0

Фактично втратила шанси отримати атестат на новий сезон Говерла. Вагома причина для атестаційного комітету ФФУ не допустити її до участі у Прем'єр-лізі - заборгованість перед Олександром Севідовим.

Ужгородський клуб не тільки не розрахувався з колишнім тренером, а й продовжує судову тяганину.

Говерла має намір відсудити у Севідова суму близько 4 мільйонів гривень за те, що він розірвав контракт в односторонньому порядку.

Севідов натомість наполягає, що жодного документа, який би це підтверджував, він не підписував, а його підпис підробили, інформує footballua.tv.

Загалом, розгляд цієї справи у суді загальної юрисдикції - ще один привід для санкцій для ужгородського клубу. Адже УЄФА це категорично забороняє.

"Я не розумію, як Говерла збирається отримувати атестат, якщо зі мною до кінця не розрахувалися (не буду говорити за футболістів), і, незважаючи на численні рішення та покарання КДК ФФУ, вони заяви з Цивільного суду не забирають", - сказав Севідов.

"Рік тому я пішов на зустріч клубу та дав добро на те, щоб Говерла брала участь у чемпіонаті, але більше жодного кроку назустріч їм я не зроблю", - підсумував він.

Коментарі ()