Головне

Суркіс обіцяє оштрафувати Ярмоленка за удар Степаненка

30.05.2016 10:16 2079 0

Президент київського Динамо Ігор Суркіс обіцяє покарати штрафом Андрія Ярмоленка за удар ногою гравця Шахтаря Тараса Степаненка у  матчі УПЛ.

Також Суркіс каже, що не чув про реакцію власника Шахтаря Ріната Ахметова на дискваліфікацію Ярмоленка та Кучера.

"Та мені абсолютно однаково, яка у нього (Ахметова. прим. Чемпіона) реакція на це рішення. Свого часу я теж був невдоволений, коли несправедливо видаляли Гармаша в матчі з Шахтаром, коли у Львові у нас видалили Зозулю, коли два роки поспіль у Динамо відбирали чемпіонство.

До речі, я не чув ніяких заяв від Рината Леонідовича. Я чув тільки висловлювання, назвемо їх так, його "сателітів". Коли я розмовляв з Ринатом Леонідовичем, вітаючи його з 80-річчям клубу, він мені не казав, задоволений або не задоволений прийнятим рішенням, мало або багато дали штрафу.

По-хорошому, там і Кучеру за боксерський удар в голову потрібно було п'ять матчів давати. Так, якщо ви мене запитаєте, повторюся: апріорі Ярмоленко не мав права так поводитися. Він буде оштрафований. У тому числі і клубом. Він про це знає і сприймає нормально.

Ярмоленко знайшов можливість, я, правда, не знаю, хто був ініціатором - сам Андрій, Степаненко або хтось з керівництва Федерації футболу України, помиритися. Цю тему потрібно було припинити раніше, - цитує Суркіса matchday.ua.

Раніше Суркіс розповів про трансфер Олександра Гладкого з Шахтаря до Динамо.

Коментарі ()