Головне

Ліга Європи. 1/2 фіналу. Севілья - Шахтар 3:1. Без питань

05.05.2016 23:59 894 0
Ліга Європи. 1/2 фіналу. Севілья - Шахтар 3:1.  Без питань

Севілья зробила ще один крок, щоб виграти третю поспіль Лігу Європи. У матчі-відповідь півфіналу турніру андалусійці у рідних стінах обіграли Шахтар і цілком заслужено пробилася до фіналу ЛЄ, де гратимуть з Ліверпулем.

Після 2:2 на Львів-Арені у Шахтарі заявляли, що готові дати бій іспанцям. Але проміжний матч Динамо - Шахтар і його скандальна борода, мабуть, таки зіграли свою роль. Підопічні Мірчи Луческу зіграли майже без моментів і без бажанння. Матч і так важко було назвати видовищним, а тут ще й абсолютна інертність "гірників" в атаці.

Як і у матчі у Львові, Шахтар дуже швидко пропустив гол. У центрі поля не зумів зупинити м`яча Малишев, і в результаті Гамейро на швидкості вбіг у штрафну і легко обіграв П`ятова. Після пропущеного голу Шахтар не побіг вперед, і гра зупинилася. Моментів не було в обох команд. Перший удар у площину воріт у гірників стався на 32-й хвилині, і він на рахунку Тайсона.

Світлина - shaktar.com

Але свій шанс у цьому матчі донецька команда таки отримала. Знову у "гірників" забив Едуардо, і сталося це на 44-й хвилині. У другому таймі усі очікували іншого футболу від Шахтаря. Сподівання "гірників" звів нанівець той же Гамейро. Знову Шахтар отримав контратаку вже на другій хвилині другого тайму. Сам на сам вибіг з П`ятовим Гамейро, котрий знову не мав проблем з голкіпером українського клубу.

Другий швидкий гол від Севільї став переломним. Гості з України стали нервувати. Відразу картку отримав Срна, але, крім розмахування руками хорвата, у Шахтаря нічого не виходило. Іспанці грали грамотно в атаці і надійно в захисті. На 59-й хвилині хвилині матч був зіграний. Маріано Феррейра пробив сильно з-за меж штрафного, і П`ятов знову не виручив Шахтар.

Після 3:1 перестала старатися і Севілья. Два голи такий Шахтар іспанцям не мав шансів забити. На 72-й хвилині міг загострити кінцівку поєдинку Едуардо, але після його удару головою м`яч пролетів поруч зі штангою.

Світлина - shakhtar.com

Останні 20 хвилин Севілья дограла гідно, а в Шахтаря виходила метушня, а не футбол. У результаті все логічно - Севілья у фіналі Ліги Європи, а Шахтар знову втрачає шанси на ще один трофей цього сезону.

Коментарі ()