Головне

Луческу: Севілью буде підганяти публіка - ми повинні це використовувати

04.05.2016 20:45 421 0

У першому матчі проти Севільї Шахтар допустив багато помилок.

Про це заявив головний тренер Шахтаря Мірча Луческу, який поділився очікуваннями від матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи з Севільєю.

"Ми допустили багато помилок в минулій грі. Але зазвичай Севілья створює багато моментів, а у Львові цього не сталося. Була помилка судді в ситуації з пенальті - ми багато разів переглянули повтори, нога Феррейри не торкалася ноги суперника", - зазначив тренер.

"Згадували 2007 рік - тоді теж два пенальті в наші ворота призначили. Тому я попросив гравців, щоб були уважні - у суперника багато досвідчених футболістів, які вміють діяти в таких ситуаціях", - сказав Луческу.

За його словами, Шахтар буде відштовхуватися від того, як буде діяти Севілья.

"Чи будемо ми ризикувати і атакувати з перших хвилин? Подивимося. Все буде залежати від того, як буде діяти Севілья. Її буде підганяти публіка - ми повинні це використовувати", - сказав фахівець.

"Тайсон у Львові зіграв на 50 відсотків. Якщо зіграє на максимумі своїх можливостей, це може бути сюрпризом для суперника", - наводить слова Луческу Трибуна.

Матч-відповідь 1/2 фіналу Севілья - Шахтар відбудеться у четвер, 5 травня. Початок матчу о 22:05.

Як відомо, Шахтар і Севілья не стали зраджувати традиціям і відіграли перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи-2015/16 у Львові з рахунком 2:2.

Раніше стало відомо, що капітан Шахтаря Даріо Срна може пропустити матч-відповідь проти Севільї.

Коментарі ()