Головне

Леоненко: Ярмоленко, будь мужиком! Просто подзвони і вибачся

04.05.2016 22:35 419 0

Вінгеру збірної України та київського Динамо Андрію Ярмоленку треба мати совість і бути мужиком.

Про це заявив екс-форвард Динамо, а зараз телеексперт Віктор Леоненко, який прокоментував поведінку Андрія Ярмоленка у матчі киян проти Шахтаря.

"Якщо хтось думає, що Ярмоленку треба їхати закордон - я невпевнений. По-перше, його поведінка відразу не зміниться: це дуже складно, коли якийсь "хробак" сидить нехороший. А там вже не буде сайтів своїх і газет. Вже інші будуть коментарі", - зазначив він.

"Так що його чекає не дуже хороше майбутнє, якщо він не буде змінюватися - як в ігровому плані, так і у поведінці. Тому що такої неповаги я ще не бачив. Я думав, що Андрій у Реброва пляшку кине", - сказав Леоненко.

На думку екс-гравця Динамо, Ярмоленку  треба змінюватися у будь-якому випадку.

"Андрію треба змінюватися у будь-якому випадку. Треба бути порядною людиною і мужиком, мати совість, а якщо її немає, то хоча б якусь мужність. Тим більше, перед Степаненком: ви ж дружили, грали разом - у всіх збірних", - не розуміє поведінку гравця Леоненко.

"Просто подзвони, вибачись: спочатку - перед Тарасом, потім - перед уболівальниками. А у нас: "Ми чемпіони". Ну й молодці", - цитує Леоненка телеканал Футбол1.

Нагадаємо, після бійки у матчі Шахтар - Динамо Ярмоленко відмовився що-небудь коментувати.

Коментарі ()