Українська правда

Петряк, Танковський, Тотовицький і Шевченко поїдуть на збори з Шахтарем

Сергей Шемшученко — 8 червня 2016, 17:30

Орендовані у Шахтаря гравці Зорі Іван Петряк, В'яеслав Танковський, Андрій Тотовицький і та Микита Шевченко поїдуть на збори з "гірниками".

Про це повідомив генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов, який розповів, хто з орендованих у Шахтаря гравців поїде на збори з "гірниками".

"Петряк, Танковський, Тотовицький і Шевченко поїдуть на літні збори з Шахтарем. Паулу Фонсека хоче перевірити цих хлопців, які грають у нас в оренді. За підсумками зборів ми вже зрозуміємо, хто повернеться до нас, а хто залишиться в Шахтарі. Ми працюємо в цьому напрямку, щоб зберегти всіх футболістів у себе", - зазначив він.

"Караваєв? Ми теж ведемо з ним розмову і намагаємося пояснити, що ще хоча б на півроку треба залишитися і допомогти команді, яка має старт в єврокубках", - сказав Рафаїлов.

Гендиректор Зорі також повідомив, що Зоря планує проводити єврокубкові матчі у Запоріжжі.

"Де будемо грати єврокубки? У пріоритеті у нас Запоріжжі. Але останнє слово за комісією УЄФА, яка винесе свій вердикт після спеціальної інспекції. Якщо в Запоріжжі грати не вийде, будемо проводити єврокубкові матчі в Києві", - сказав Рафаїлов, слова якого наводить MatchDay.

Раніше стало відомо, що Зоря на зборах в Словенії проведе шість контрольних матчів.

Раніше повідомлялося, що Зоря планує підсилитися українцем зі збірної Австралії.