Головне

Товариський матч. Україна - Албанія 3:1. Наступна на черзі Німеччина

03.06.2016 23:53 22572 0
Товариський матч. Україна - Албанія 3:1. Наступна на черзі Німеччина

За тиждень до старту Євро-2016 у Франції збірна України в завершальній товариській грі обіграла ще одного учасника фінальної частини чемпіонату Європи - команду Албанії. Українці виграли з рахунком 3:1. Причому, у відборі до Євро-2016 албанці пропустили лише шість голів, а тут відразу три від українців.

На відміну від попередньої гри з Румунією, де в синьо-жовтих була купа гольових моментів, у сьоднішньому поєдинку їх був мінімум і реалізація майже 100%.

Михайло Фоменко у цій грі пристрілювався зі стартовим складом на Німеччину. Як показала гра на 99% з основою на Німеччину Фоменко, напевно, визначився. Якщо судити з матчу, то можливі лише дві заміни.

 

Не факт, що з Німеччиною буде грати Гармаш, який провів блідий перший тайм і був замінений у перерві на Коваленка. І питання ще буде по Шевчуку, оскільки Бутко показав доволі прекрасну гру на цій позиції. До того ж Бутко добре порозумівся на фланзі з Коноплянкою.

По позиціях усе зрозуміло. Є дякі побоювання щодо Андрія П`ятова. Три пропущені м`яч з Румунією надломили його психологічно і він вже був не такий впевнений в матчі з Албанією. Особливо це було помітно в грі на виході. Але Фоменко - не той тренер, який буде експерементувати з воротарями на старті турнір та ще й у поєдинку з Німеччиною.

Україна забила швидкий гол. Вже на восьмій хвилині після прострілу від Коноплянки вдало підставив ногу Степаненко і м`яч залетів у кут воріт Беріша. Але ж так само швидко українці і пропустили. Через чотири хвилини на фланзі Шевчук прогавив Садіку, який вившов сам на сам з П`ятова і пробив воротаря збірної України - 1:1.

 

До кінця тайму був ще удар Сидорчука, який перевів на кутовий Беріша.

На старті заключної 45-хвилини збірна України знову виходить вперед. Знову простріл Коноплянки з флангу, фірмовий удар Зозулі головою і Беріша відбиває круглого прямо на Ярмоленка, котрий цілить у порожні ворота.

Фоменко пізніше робить ще ряд замін і варто відзначити вихід на поле Зінченка, який знову багато працював, хоча і не забив гол. Після голу українців моментів біля обох воріт не було. Албанська торсида на трибунах була невдоволена грою своєї команди, а синьо-жовті грали по результату.

На 87-ій хвилині крапку в цій грі поставив Коноплянка, який після пасу від Коваленка та помилки захисника розстріляв ворота Албанії - 3:1.

Усі світлини Павла Кубанова - ffu.org.ua

Наступним іспитом для збірної України вже стануть чемпіони світу - збірна Німеччини і це буде стартова гра для синьо-жовтих на полях Франції. Гарний настрій для підопічних Михайла Фоменка вже гарантований і тепер варто просити у Бога трохи фарту на Євро-2016.

Коментарі ()