Головне

Павелко анонсував створення в Україні футбольної прокуратури

24.06.2016 13:15 8087 0

В українському футболі може з'явитися футбольна прокуратура.

Про це на прес-конференції у Будинку футболу заявив очільник Федерації футболу України Андрій Павелко, передає кореспондент Чемпіона.

Цей орган матиме юридичні права карати футболістів за протиправні дії на полі.

"Повинна бути введена футбольна прокуратура. Введеня цього органу буде однією з тем мабутнього Виконкому, де буде розглядатися питання щодо нового тренерського штабу. Прокуратура матиме фізичні і юридичні можливості переглядати рішення наших дисциплінарних органів", - зазначив він.

"За 26 років так ніхто і не створив такий орган.Ми повинні зрозуміти, що в ФФУ повинен бути такий орган, який має юридичне право переглядати несправедливі рішення. Запитувати додаткову інформацію, створювати групи для розслідування цієї інформації для отримання об'єктивного рішення", - додав Павелко.

За його словами, для створення цього органу будуть прийняті дуже серйозні і кардинальні рішення на найближчому Виконкомі ФФУ.

"Для цього будуть прийняті дуже серйозні кардинальні рішення на найближчому Виконкомі", - підкреслив Павелко.

Нагадаємо, у матчі УПЛ сезону-2015/16 Шахтар - Динамо під час матчу гравці влаштували бійку, за підсумками якої Андрій Ярмоленко отримав три матчі дискваліфікації.

Коментарі ()