Головне

У міжсезонному зборі Динамо візьмуть участь 35 футболістів

26.06.2016 17:38 1226 0

Найближчого понеділка київське Динамо відправиться на міжсезонний збір, який буде проходити в Австрії і триватиме до 10 липня.

Як стало відомо dynamo.kiev.ua, всього в складі команди Сергія Реброва до нового сезону готуватимуться 35 футболістів (5 воротарів і 30 польових гравців). Але при цьому збір "біло-блакитних" буде розбитий на два етапи, кожен з яких Динамо проведе різними складами.

На першому етапі, який триватиме до 2 липня, кияни будуть працювати без футболістів, які виступали на Євро-2016 і Кубку Америки в складах своїх національних збірних.

Всього таких виконавців - вісім. Зараз всі вони перебувають в десятиденний відпустці.

Таким чином, з Києва до Австрії вирушать 27 футболістів.

Протягом першого етапу збору компенсувати відсутність "збірників" будуть футболісти молодіжної команди Динамо. А 2-го липня в складі "біло-синіх" на зборі відбудеться ротація.

У цей день в табір команди прибудуть всі "збірники", а ряд молодих футболістів повернуться до Києва.

Оновленою обоймою виконавців (25-27 футболістів) "біло-сині" проведуть другий етап збору.

Отже, на майбутньому зборі будуть працювати наступні 35 футболістів Динамо (відзначимо при цьому, що остаточне рішення по Олександру Тимчику та Віктору Циганкову буде прийматися безпосередньо перед вильотом на збір, оскільки у обох футболістів є мікропошкодження).

Воротарі: Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Максим Коваль, Артур Рудько, Георгій Бущан.

Захисники: Данило Сілва, Віторіну Антунеш, Александар Драгович, Домагой Віда, Євген Макаренко, Євген Хачеріді, Євген Селін, Павло Лук'янчук, Зураб Очігава, Олександр Тимчик.

Півзахисники: Микола Морозюк, Сергій Сидорчук, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Віталій Буяльський, Сергій Мякушко, Дерліс Гонсалес, Валерій Федорчук, Артем Громов, Олександр Андрієвський, Павло Оріховський, Микита Корзун, Віктор Циганков.

Нападники: Олександр Гладкий, Андрій Ярмоленко, Жуніор Мораєс, Артем Бєсєдін, Артем Кравець, Лукаш Теодорчик.

Коментарі ()