Українська правда

Агент Зінченка: Манчестер Сіті не віддаватиме Олександра в оренду ПСВ

Сергей Шемшученко — 4 липня 2016, 17:52

Агент півзахисника Олександра Зінченка Олег Єрьомін спростував інформацію про те, що його підопічний буде відданий в оренду в ПСВ.

Представник гравця впевнений, що 19-річний українець, який підписав контракт з Манчестер Сіті, закріпиться в основному складі "містян".

"Націлені тільки на основний склад Ман Сіті. Інших варіантів ми не розглядали. Навіщо нам оренда? Перейти в Манчестер Сіті, щоб потім піти в оренду? Ні, це не для нас. Можна було тоді по-іншому спланувати його кар'єру", - заявив агент.

"Як? Піти в середній клуб, пограти там, щоб потім піти на підвищення. Але у нас здорові амбіції. Гвардіола знає, він за ним стежив, знає його можливості. Пеп чекає його в команді. Що буде далі? Доля футболіста складається по-різному", - додав Єрьомін.

Агент сподівається, що Зінченко закріпиться в основному складі Сіті.

"Але ми розраховуємо на те, що Зінченко закріпиться в основному складі Сіті, буде регулярно виходити на поле", - додав Єрьомін, слова якого наводить СЭ.

Раніше стало відомо, що генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін погрожує Манчестер Сіті притягненням до відповідальності у зв'язку з трансфером вихованця "гірників" Олександра Зінченка