Головне

Прем'єр-ліга. 1-й тур. Динамо - Олександрія 5:1. Кияни почали з розгрому

23.07.2016 22:50 7281 0
Прем'єр-ліга. 1-й тур. Динамо - Олександрія 5:1. Кияни почали з розгрому

Матч першого туру сезону 2016/2017 Української Прем’єр-Ліги між київським Динамо та Олександрією розглядався як битва двох єврокубкових українських команд. Адже за підсумками минулого сезону динамівці, ставши чемпіонами, напряму забронювали місце у Лізі Чемпіонів, а олександрійці завдяки 6 місцю змагатимуться за потрапляння у груповий етап другого за престижністю євротурніру - Лігу Європи.

Перший тайм розпочався з невеликих швидкостей з боку обох команд. Підопічні Реброва більше контролювали м'яч, а олексндрійці прогнозованого робили ставку на швидкий вихід із оборони в атаку. Час від часу команді Шарана це вдавалося, але особливої гостроти створити біля воріт Шовковського так і не вдалося. Варто відзначити, що матч був переповнений фолами, тож головний арбітр - Костянтин Труханов змушений був вже з перших хвилин роздавати жовті картки і неодноразово робити усне попередження гравцям, як однієї, так і іншою команди.

 Світлина Динамо

Все виглядало досить монотонно, аж поки на 29-ій хвилині блискучу подачу у карний "в стилі Бекхема" не виконав Микола Морозюк на вільного Жуніора Мораеса. Бразилець в протихід пробив і відкрив рахунок у даному матчі. Після забитого голу динамівці почували себе більш впевнено, не даючи створити своїм опонентам нічого серйозного.

Другий тайм розпочався з тотального контролю м'яча підопічних Реброва. А на 55-ій хвилині захисник Олександрії Микицей полегшив роботу киянам, порушивши правила на Гонсалесі у власному штрафному. Мораес легко реалізував пенальті, а вже через шість хвилин оформив перший хет-трик у цьому сезоні УПЛ. Після третього голу олександрійці остаточно посипалися. Ще два голи забили Буяльський і Віда, зробивши рахунок непристойним.

 Світлина Динамо

Здавалося, що вже нічого чекати від цього матчу, але гості все-таки спромоглися забити гол престижу. Після подачі з кутового захисники Динамо прогавили вільного Євгена Банаду, а той головою вразив у сітку воріт київського клубу.

Таким чином, чинний чемпіон України розпочинає чемпіонат з розгромної перемоги над Олександрією і з гарним настроєм готується до наступної гри на виїзді з львівськими Карпатами. А от Олександрії слід зробити роботу над помилками, адже 28 липня підопічним Володимира Шарана доведеться зустрітися з хорватським Хайдуком в рамках розіграшу Ліги Європи.

Коментарі ()