Головне

Кварцяний: Волині не вистачає характеру

24.07.2016 23:09 1384 0

Якби гравці Волині вигравали єдиноборства, то мали б шанси на перемогу.

Про це у післяматчевому коментарі розповів головний тренер Волині Віталій Кварцяний.

"У нас сьогодні гра не вдалася. Ми не очікували такого матчу. Я відчував, що Дніпро, навіть з усіма своїми проблемами, все одно не буде другосортною командою. Є тут тренер і навчені футболісти. Молодь давно чекала такого шансу, і раніше Маркевич на цьому робив акцент. Тут серйозні таланти і будуть реалізовуватися. А я, як і налаштовував футболістів, нічого не вийшло", - сказав він.

"Не всі у нас могли грати з різних причин, але і ті, хто вийшов, повинен був доводити, що може грати. Але нашій волинської команді не вистачає характеру. Не було футбольної агресії, і Дніпро нас в цьому переграв. Вони сміливо грали в стик і всі єдиноборства ми програли. Якби їх вигравали, то мали б шанси на перемогу. А крім того ми програли і в швидкості. Нам важко буде в чемпіонаті з будь-якою командою", - продовжив головний тренер волинської команди.

За словами Кварцяного, у стані Дніпра дуже перспективна молодь.

"Наша молодь очікувань не виправдала, ну а Дніпро можу тільки привітати. Ці молоді хлопці, сподіваюся, будуть і далі так грати. Є проблеми у нас, але не будемо опускати руки, а на навпаки будемо далі працювати. Потрібно розібратися зі складом, і ми вийдемо з цієї ситуації", - цитує Кварцяного SportArena.

Нагадаємо, що Дніпро на власному полі розгромило Волинь з рахунком 5:0.

Коментарі ()