Головне

Тренер Янг Бойз Гюттер: Для нас величезний виклик - протистояти Шахтарю

25.07.2016 22:31 714 0

головний тренер Янг Бойз Адольф Гюттер

"Ми з оптимізмом дивимося на майбутню гру, проте прекрасно розуміємо, що Шахтар - висококласна команда, яка є фаворитом матчу", - сказав він.

"Шахтар 12 років виступав під керівництвом Мірчі Луческу. А це дуже великий період. Зараз прийшов Паулу Фонсека, але, звичайно, він не може відразу все поміняти. Шахтар все ще грає за напрацьованими схемами", - додав наставник.

За словами Гюттера, у команді є сильні швидкісні бразильці, які додають якості атакуючій гри.

"Для нас величезний виклик - протистояти "гірникам", адже це справді дуже сильна команда, яка звикла грати на найвищому рівні. Але Фонсека тільки придивляється до нових підопічних і навряд чи буде кардинально щось змінювати", - пояснив він.

"Шахтар - фаворит майбутнього поєдинку. На нас чекають дві гри із сильним суперником, і ми спробуємо добитися хорошого результату. Можу вам пообіцяти, що Янг Бойз не стане всю гру відсиджуватися в обороні, тому що ми не та команда, яка діє подібним чином", - зауважив тренер.

Гюттер додав, що його команда виходить з того, що для того, щоб пройти далі, знадобиться гол у Львові, і це досить важливе завдання.

Коментарі ()