Головне

Фонсека: Шкода, що не забили більше, хоча створили багато моментів

27.07.2016 01:10 2244 0

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека залишився дуже задоволений своєю командою і поведінкою гравців.

Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції, де поділився враженнями після перемоги в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів над Янг Бойз (2:0).

"Була хороша гра, і ми сьогодні показали хороший футбол. Не давали можливості супернику переходити в атаку. В принципі, ми домінували протягом майже всього матчу, не рахуючи перших десяти хвилин. Шкода, що не забили більше, хоча створили багато моментів. Незважаючи на це, дуже задоволений своєю командою і поведінкою гравців", - заявив тренер.

"Найголовніше, що ми створюємо ці моменти. Можливо, завдяки голкіперу суперника не змогли забити більше або десь недопрацювали. Думаю, на всі 100 відсотків видно, що ми демонструємо атакуючий футбол, багато комбінацій розігруємо у карному суперника. Це найголовніше", - відзначив Фонсека.

За його словами, попри фору 2:0 Шахтарю потрібно обережно діяти у матчі-відповіді.

"Завжди добре бути попереду, добре не пропускати. Це дає нам перевагу перед матчем-відповіддю. Водночас я знаю, наскільки небезпечний Шахтар на домашньому стадіоні. Матч-відповідь буде в Швейцарії, вболівальники будуть підтримувати Янг Бойз", - зауважив тренер "гірників".

"До того ж матч буде проходити на синтетичному полі, до чого ми не звикли. Зрозуміло, цифри говорять, що у нас явна перевага. Але варто також враховувати і інші чинники", - додав Фонсека, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Тренер також додав, що Янг Бойз дуже небезпечна команда при стандартних положеннях.

"У Янг Бойз було кілька кутових, а ця команда дуже небезпечна при стандартних положеннях. Думаю, саме тому перші 10 хвилин матчу проходили далеко від воріт нашого суперника. Після цього все пішло добре, і ми почали контролювати гру", - сказав фахівець.

"На якій мові говорив з Селезньовим? Ми говорили англійською. Селезньов розуміє цю мову і трохи говорить, я теж. Але головне слово, яке було сказано, це "гол". І він, як ви бачите, це зрозумів", - підкреслив Фонсека.

 

Паулу Фонсека. Світлина ФК Шахтар
Коментарі ()