Головне

Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Локомотива - Ворскла 0:0. Нульова нічия на Максимірі

28.07.2016 22:16 5807 0
Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Локомотива - Ворскла 0:0. Нульова нічия на Максимірі

Полтавська Ворскла з виїзної нульової нічиєї в матчі проти Локомотиви у Загребі стартувала у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. По грі команда Василя Сачка виглядала трохи сильніше суперника, проте забити хоча б один м'яч їй не вдалося. І тут варто додати, що моментами полтавчани були близькими до того, щоб пропустити.

Загалом, суперники на двох в цій зустрічі створили від сили п'ять-шість моментів. Більшість ігрового часу м'яч провів у центрі поля де суперники і вели позиційну та силову боротьбу. Ворскла більше працювала з м'ячем, однак знайти закінчення своїх атака підопічним Василя Сачка не вдавалося.

Перший реальний момент в цій грі створила Локомотива, яка в кінцівці першого тайму додала у швидкості і ворсклянам довелося сідати в оборону. На 43-й хвилині матчі Грезда в штрафному обіграв захисника, прокинув Шуста і перед ним були вже порожні ворота. Проте, забити йому не дав Дитятьєв, який фактично з лінії виніс м'яч.

Світлина ФК Ворскла

В другому таймі суперники стали діяти більш відкрито і моментів біля воріт стало трохи більше. На старті тайму непогану можливість для взяття воріт не використав Кобахідзе, якого підвела техніка прийому м'яча. Також українські футболісти постійно намагалися перевіряти голкіпера суперника дальніми ударами, але особливої небезпеки ці спроби не несли.

А от Локомотива знову "вистрілила" так, що для Ворскли це не обійшлося пропущеним м'ячем. Іванушец класно вискочив сам на сам, але в останній момент вдалося завадити йому пробити Богдану Шусту, який і перевів м'яч на кутовий. В свою чергу, Ворскла додала в кінцівці гри, де мала два розкішні моменти для взяття воріт.

В першому Коломоєць після того, яка партнери вивели його на ударну позицію метрів з семи, вистрілив трохи вище воріт. А на останній хвилині доданого часу розкішний навіс партнери виконали на Кобахідзе, котрий з близької відстані головою пробив повз ворота.

У підсумку, нічия - справедливий результат цього протистояння. При цьому, наступна гра відбудеться у Полтаві, тому можна говорити про те, що він більш зручний для полтавського клубу.

Коментарі ()