Головне

Сачко: Завтрашня гра буде визначальною

27.07.2016 22:23 896 0

Локомотива - молода команда з великою кількістю талановитих футболістів.

Про це заявив головний тренер Ворскли Василь Сачко, який поділився очікуваннями від матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти ФК Локомотива.

"Слабких суперників немає. Локомотива - гідний опонент, до якого ми ретельно готувалися. Сподіваюся, хлопці зробили висновки після торішнього виступу", - розповів Сачко.

"Локомотива - молода команда з великою кількістю талановитих футболістів, є гравці молодіжної збірної, є кандидати в молодіжку. Кілька футболістів прекрасно оснащені технічно, команда грає організовано і швидко. Ми переглянули кілька ігор, і завтра на полі побачимо, наскільки добре ми вивчили суперника", - додав тренер.

Тренер полтавського клубу сказав, що не бачить фаворита у цьому протистоянні.

"Хто фаворит? Ми з повагою ставимося до суперників, а вже журналісти нехай самі визначають, у кого більше шансів, а у кого менше. Ми не дивимося на рейтинги, адже наше завдання виходити на кожен матч і показувати хорошу гру, домагаючись результату", - заявив тренер.

"Будь-який позитивний результат сприймемо з позитивом, але завтрашня гра буде визначальною - від її результату залежить, як саме ми будемо готуватися в подальшому", - підкреслив Сачко, слова якого наводить Sport Arena.

Матч Локомотива - Ворскла відбудеться 28 липня. Початок о 20:00.

Коментарі ()