Головне

Прем'єр-ліга. 2-й тур. Карпати - Динамо 0:2. Дубль Ярмоленка приносить перемогу киянам

31.07.2016 21:50 6524 0
Прем'єр-ліга. 2-й тур. Карпати - Динамо 0:2. Дубль Ярмоленка приносить перемогу киянам

Матч другого туру нового чемпіонату України з футболу між львіськими Карпатами та київським Динамо обіцяв бути цікавим. Адже обидві команди здобули розгромні перемоги над своїми суперниками у першому турі. Карпати на виїзді "розбили" Сталь, а "динамівці" у домашньому матчі "каменя на камені" не залишили від Олександрії, забивши п'ять голів і пропустивши всього лише одного разу.

Також дане протистояння було цікаве з точки зору заочної боротьби двох головних бомбардирів першого туру - Жуніора Мораеса та Густаво Бланко Лещука, які блискуче провели попередні матчі, забивши 3 та 2 голи відповідно. Але у цьому матчі у форвардів обох команд не все виходило, попри старання і пресинг захисту суперника - забити їм так і не вдалося.

 Світлина Карпат

Після триматчевої дискваліфікації повернувся на поле лідер "біло-синіх" Андрій Ярмоленко. І потрібно зазначити, що це було більш, ніж вдало. Перший тайм підопічні Реброва розпочали з контрою м'яча і тиску на ворота суперників. Хоча перший по-справжньому гольовий момент створили футболісти львівського клубу. Худоб'як просто-таки був зобов'язаний забивати після передачі Костевича.

А вже на 31-ій хвилині першого тайму передача через усе поле від Драговича знайшла Ярмоленка, який технічно обіграв воротаря і захисника, забив у порожні ворота львів'ян. Після забитого голу кияни дещо заспокоїлись і продовжували впевнено тримати м'яч.

 Світлина Динамо

Другий тайм підопічні Зайцева розпочали жваво, проте не вистачало гостроти у завершальній стадії атак. З плином часу побільшало фолів у центрі поля, тож головний арбітр прийнявся роздавати жовті картки, здебільшого гравцям Карпат. А на 84-ій хвилині матчу Гладкий, який вийшов на заміну, скинув м'яча на Ярмоленка - Андрій блискуче, у своєму стилі забив у верхній кут воріт Підківки, остаточно знявши питання про переможця цього матчу.

Таким чином, Динамо здобуває свою другу перемогу у чемпіонаті України і набирає шість залікових пунктів. Андрій Ярмоленко розпочинає більш ніж вдало для себе сезон, зробивши дубль. А львівські Карпати, вцілому непогано провівши матч, вмотивовано готуватимуться до наступного протистояння з полтавською Ворсклою.

Коментарі ()