Головне

Бабич: Шахтар краще готовий фізично, вони форсують підготовку

30.07.2016 23:18 615 0

У Шахтаря клас виконавців набагато вищий, тому Чорноморець не хотів розкриватися.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив старший тренер одеситів Олександр Бабич, якого цитує офіційний сайт "гірників".

"Поки були сили, начебто грамотно розміщувалися, була щільність. Розуміємо, що у Шахтаря клас виконавців набагато вищий. Не хотіли розкриватися. У першому таймі перекрили їм флангові підключення, це працювало. Розраховували на контратакуючі дії, на стандарти", - сказав він.

"Після перерви притиснулися до своїх воріт, не вистачило сил, концентрації, щоб хоча б довести матч до 1:2 і десь скористатися контратакою або стандартним положенням. Клас сказав своє, і є над чим працювати", - додав наставник.

За словами Бабича, він сказав підопічним, що якщо вони будуть з таким же бажанням і самовіддачею працювати у майбутньому, то результат прийде.

"Шахтар краще готовий фізично, вони форсують підготовку. Для нас це тільки другий матч. Упевнений, у функціональному плані хлопці будуть додавати", - зауважив він.

"Я налаштовую команду на кожен матч. Напевно, ви побачили, що ми робимо правильні висновки, здійснюємо ротацію. Ті футболісти, які не хочуть відпрацьовувати без м'яча, не виходять у стартовому складі", - підсумував наставник.

Олександр Бабич. Світлина shakhtar.com
Коментарі ()