Головне

Прем'єр-ліга. 4-й тур. Сталь - Динамо 1:2. Камбеком відповідає Ребров

14.08.2016 23:03 8501 0
Прем'єр-ліга. 4-й тур. Сталь - Динамо 1:2. Камбеком  відповідає Ребров

Непрості три пункти здобувають кияни у матчі зі "сталеварами" та наздоганяють Шахтар за очками, але за додатковим показникам займають друге місце.

Сталь програла матч, але соромно перед своїми вболівальниками їм точно буде. Гравці Сталі провели 78 хвилин на високому рівні, організовано граючи у захисті та небезпечно виходячи у контратаки.

Розпочали активніше "динамівці", і вже на початку матчу мали можливість забивати. Громов перебував в самотності перед воротами, та захисник виніс м'яч з кута воріт. Досить довго гра проходила без моментів поки на 24-й хвилині Деул не перевірим Шовковського здалеку. І в цій же атаці Сталь відкрила рахунок. Деул подав на ближню стійку, Сидорчук програв боротьбу Іщенку, і Микола поклав м'яч у ближній кут воріт Шовковського - 1:0.

Чимось цей гол нагадав другий м`яч Андрія Шевченка у ворота шведів на Євро-2012. У першому таймі кияни так і не змогли нічим відповісти. Відчувалось що "динамівцям" не вистачає Ярмоленка, який не потрапив навіть у заявку на цей матч.

Світлина взята з сайту sport-express.ua

На другий тайм підопічні Сергія Реброва вийшли більш зарядженими і з перших хвилин понеслися відіграватися. Одразу ж був вихід Гонсалеса на ворота, але кіпер зреагував, потім "динамівці" збилися на одноманітні навіси, які без проблем знімали захисники і Юрій Паньків. Лише раз воротар помилився на виході, але Драгович з метрів 10-ти не зміг переправити "шкіряного" у ворота.

Переломний момент у матчі стався на 71-й хвилині. Драгович, намагаючись зіграти на добиванні, влучив ногою у голову воротарю "сталеварів". Почалась невеличка сутичка, у якій Гор Малакян був найпомітніший, за що отримав другу жовту картку та пішов відпочивати. "Динамівці" ж зробили декілька замін (вийшли Гладкий, Гармаш і дебютант Циганков), які і стали вирішальними.

Світлина ФК Сталь

На 78-й хвилині Гладкий протягнув м'яч по правому флангу, прострілив, Паньків зіграв необачно, і Гармаш вже закотив м'яч у порожній кут воріт - 1:1. А через 10 хвилин черговий навал киян закінчився голом Антунеша. Розіграш кутового призвів до того, що м'яч викотили на Віторіну, якого ніхто не зустрів, і той з метрів 22-х рикошетом від захисника приніс киянам важливі три пункти.

Таким чином, у 4-му турі ми побачили два какмбеки від грандів українського футболу. А який був видовищнішим, вирішувати Вам.

Коментарі ()