Головне

Прем'єр-ліга. 6-й тур. Сталь - Шахтар 0:1. "Гірники" йдуть у відрив

28.08.2016 22:30 5358 0
Прем'єр-ліга. 6-й тур. Сталь - Шахтар 0:1. "Гірники" йдуть у відрив

Шахтар здобуває дуже важливі трудові три пункти у матчі зі Сталлю. У цьому матчі "гірники" мали територіальну й ігрову перевагу протягом усіх 90-та хвилин, але відзначитись змогли лише один раз, завдяки вдалій заміні від Фонсеки.

А підопічні Якоба Галла у цьому матчі розраховували лише на контратаки або стандартні положення, яких у Сталі було обмаль.

Світлина взята з Офіційного сайту Шахтаря

Перед матчем Фонсека не міг розраховувати на Тайсона, який був викликаний до збірної Бразилії, та Бернарда, який все ще відновлюється після травми. Також відпочивав Степаненко через дискваліфікацію.

Розпочали підопічні Фонсеки досить активно і вже на третій хвилині Дентіньо після передачі Срни мав нагоду відкривати рахунок, але пробив головою повз ворота. Після цього моменту "гірники" хоча і володіли ініціативою, та до гольових моментів не доходило. А от Сталь огризнулась лише раз, коли Деул після скидування Конваліуса пробивав з лету, та П'ятов без проблем перевів м'яч на кутовий.

У другому таймі Шахтар продовжував гнути свою лінію, Ракицький декілька раз бив здалеку, Фред також прикладався, та все летіло або в руки Паньківу, або повз ворота. Великий об'єм роботи виконав Даріо Срна, який діяв по всій бровці, та виконав, напевно, понад 20 подач зі свого флангу, одна з яких таки завершилась голом.

Даріо отримав пас від Фреда та виконав націлену передачу на ближню стійку, де Факундо Феррейра, щойно вийшовши на поле, зіграв на випередження та головою вколотив "шкіряного" під перекладину - 0:1.

Світлина взята з Офіційного сайту Шахтаря

У хвилини, що залишалися, "гірники" мали збільшувати свою перевагу, та Коваленко і Марлос не використали свої моменти.

Таким чином, після осічки киян Шахтар завдяки цій перемозі відривається від Динамо на 3 пункти, і перед українським дербі має як очкову, так і психологічну перевагу.

Коментарі ()