Головне

Фонсека: Гратимемо з Башакшехіром тільки в атакуючий футбол

24.08.2016 17:20 825 0

Істанбул Башакшехір - якісна команда, яка у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги Європи доставить Шахтарю складності.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека.

"Насправді ми розуміємо, що Башакшехір - це хороша команда. І результат матчу проти Фенербахче (1:0) показує, що я прав. Ми чекаємо завтра складного матчу. Зрозуміло, що команда-суперник приїде сюди тільки з метою виграти, адже нічого іншого їх більше не цікавить", - зазначив він.

"Тому завтра ми очікуємо побачити зовсім іншого суперника. Ясно, що Істанбул ББ - якісна команда, яка доставить нам складності", - сказав Фонсека на прес-конференції.

За словами тренера, Шахтар буде грати тільки в атакувальний футбол.

"Чи поміняє Шахтар стиль гри? Шахтар ніколи не змінює свої дії. Як я вже говорив, незалежно від суперника, незалежно від поля (вдома або в гостях, - прим. ред) ми намагаємося домінувати", - заявив фахівець.

"Це означає володіти м'ячем і перебувати завжди в атаці. Я вірю, що завтра ми будемо показувати тільки атакуючий футбол", - впевнений Фонсека.

Фонсека також запевнив, що команда після першого матчу не розслабилася.

"Чи е розслабиться чи Шахтар? Такого не повинно трапитися, адже ми розуміємо важливість наступного поєдинку. Думаю, що матч-відповідь з Янг Бойз послужив прикладом, як не повинно бути. Думаю, що команда отримала урок з того поєдинку", - зауважив він.

"Я б дуже хотів, щоб завтра зібрався повний стадіон і підтримував Шахтар. Незалежно від того, скільки людей на стадіоні, ми відчуваємо підтримку. Але ми будемо очікувати багато людей. Після сьогоднішнього свята, думаю, що варто продовжити його і завтра", - додав фахівець.

На останок тренер "гірників" і сам привітав Україну з Днем Незалежності.

"Якщо ми вже заговорили про сьогоднішнє свято, то я хочу привітати всіх українців з цим святом. Мені дуже подобаються львівські вболівальники. Не подобалися вони мені тільки тоді, коли я приїжджав сюди з Брагою в минулому році. Сподіваюся, що завтра ми знову це відчуємо на собі", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить Sport Arena.

У першій зустрічі плей-офф кваліфікації Ліги Європи Шахтар переміг на виїзді з рахунком 2:1.

Матч-відповідь  відбудеться на Арені Львів у четвер, 25 серпня.

Коментарі ()