Головне

Вернидуб: Для Зорі в групі слабких суперників точно не буде

26.08.2016 10:39 1042 0

Для Зорі в групі Ліги Європи слабких суперників точно не буде.

У цьому впевнений головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, який поділився очікуваннями від майбутнього жеребкування групового етапу Ліги Європи.

"Знаю точно, що ми знаходимося в четвертому кошику. У першій будуть зібрані найбільш сильні клуби - Манчестер Юнайтед, Шальке ... У другій - суперники слабші, в третій - рівнем нижче. Одне можу сказати: для Зорі в групі слабких суперників точно не буде", - сказав тренер.

"А якщо врахувати, що наша команда вперше в історії зіграє в груповому раунді, то можна уявити всю серйозність майбутніх баталій. Не тільки я, але і футболісти очікують жеребкування з великим хвилюванням. Хто б не випав - будемо грати. Скажу вам більше: чим авторитетніше клуби - тим краще", - заявив Вернидуб.

Вернидуб також заявив, що хотів би потрапити в одну групу з Манчестер Юнайтед.

"Особисто я про це не думав. Але, прочитавши інтерв'ю Саші Караваєва і інших хлопців, дізнався, що, на їхню думку, було б непогано зустрітися з Манчестер Юнайтед. Я як подумаю, хто стоїть на тренерському містку цього клубу і які гравці були придбані ним в літній період, то розумію: зіграти з ним дійсно буде цікаво", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить СЭ в Украине.

Нагадаємо, жеребкування групового етапу Ліги Європи відбудеться 26 серпня о 14:00.

Чемпіон проведе онлайн цього заходу.

Коментарі ()