Головне

Рафаїлов: Прізвища, які значаться в заявці МЮ, викликають тривогу

26.08.2016 15:56 2402 0

Усі працівники Зорі хотіли зіграти з Манчестер Юнайтед.

Про це повідомив генеральний директор луганського клубу Сергій Рафаїлов, який прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги Європи.

"Зорі дісталася група смерті? Для кого? Для всіх - так. Ви назвіть команди, які не розраховують на вихід з групи. Всі групи - групи смерті. Хтось сказав, що все, закінчуємо, нікуди не їдемо і грати не будемо? Давайте будемо вирішувати на полі", - зазначив він.

"Звичайно, ті прізвища, які значаться в заявці Манчестер Юнайтед, викликають тривогу. Клуб, гравці якого стоять близько півмільярда ... Це, напевно, про щось говорить", - сказав Рафаїлов.

Гендиректор Зорі також охарактеризував Фенербахче та Феєнорд.

"Багато гравців залишилися в команді з того часу, вони пам'ятають той матч (з Феєнордом, прим. ред), ті трагічні хвилини в кінцівці, коли позитивний результат був уже в руках. Прикрі помилки допустили, через що потрапили в груповий етап ЛЄ", - нагадав він.

"Фенербахче? Всі знають, які гроші обертаються в турецькому футболі і які футболісти там грають. Крім того, у Фенербахче є 12-й гравець - божевільний, нестримний стадіон. Там вболівальники кого завгодно можуть змусити бігти, боротися і добиватися результату", - висловив думку Рафаїлов.

Гендиректор луганського клубу також додав, що весь персонал, гравці та тренерський штаб хотіли зіграти на груповій стадії з МЮ.

"Я вам хочу сказати, що всі працівники клубу хотіли зіграти з МЮ. Нарешті пощастило, можна сказати з іронією", - наводить слова Рафаїлова з посиланням на телеканал Футбол 1 FootBoom.

Коментарі ()