Головне

Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Ворскла - Локомотива 2:3. Перший - на вихід

04.08.2016 22:19 14103 0
Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Ворскла - Локомотива 2:3. Перший - на вихід

Полтавська Ворскла прикро завершує свої виступи в цьогорічній Лізі Європи. Після нульової нічиєї проти Локомотиви в Загребі майже ніхто не сумнівався в тому, що на своєму полі Ворскла оформить путівку в наступне коло. Але сталося трохи не так, як очікувалося.

Уже на першій хвилині поєдинку Бочкай скористався провалом у оборонних редутах команди Василя Сачка і відкрив рахунок. До такого перебігу подій футболісти українського клубу не були готові і їм знадобилося чимало часу, щоб відійти від цього ляпасу.

Ворскла контролювала м'яч, але реальної небезпеки воротам суперника створити не могла. В свою чергу, Локомотива дуже гостро контратакувала і ще в першій половині була близькою до того, щоб подвоїти рахунок. Проте, після класного прострілу з правого флангу  Бочкай трохи не встиг на дальній стійці до м'яча.

Світлина ФК Ворскла

Команда Василя Сачка могла піти на перерву за комфортного для себе рахунку, якби реалізувала свої моменти. Один з них - пенальті, який арбітр поставив в кінцівці перших 45-ти за фол на Пердуті. Пробивати взявся Хльобас, який зробив це не дуже вдало, і голкіпер витягнув м'яч.

Другий тайм Ворскла також почала активно, і вже на старті змогла зрівняти рахунок. Правда, без сторонньої допомоги команді Сачка обійтися не вдалося: після прострілу Кобахідзе м'яч у свої ворота зрізав Перич.

Однак, вже за п'ять хвилин Локомотива знову вийшла вперед після "мертвого" для Шуста удару Фіолича з-за меж штрафного. А ще через десять хвилин втретє розписався у воротах українського клубу Перич.

Ворскла продовжувала атакувати за інерцією, але вже і самі гравці не вірили, що зможуть врятувати цю гру. Чеснакову на 73-й хвилині вдалося відіграти один гол, однак, Локомотива в обороні діяла дуже організовано і розраховувати на щось більше Полтава не могла.

Як наслідок, Ворскла стала першим українським клубом, який вже завершив свої виступи у єврокубках.

Коментарі ()