Головне

Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Хайдук - ФК Олександрія 3:1. Свята не відбулося

04.08.2016 23:54 4712 0
Ліга Європи. 3-й кв. раунд. Хайдук - ФК Олександрія 3:1. Свята не відбулося

Україна втратила ще одного представника в єврокубках. Раніше вилетіла полтавська Ворскла, яка не змогла знайти аргументів проти Локомотиви. На старті поєдинку дуже добре виглядали футболісти Олександрії, вдалося їм забити швидкий гол і, здавалося б, вселити надію в серця своїх уболівальників.  Але Хайдук дуже швидко зреагував і скористався стандартним положенням, тим самим статус кво було відновлено.

Надалі гра пішла повністю за сценарієм хорватської команди, про що і свідчить результат на табло. 3:1, загальна сума пртистояння 6:1, Олександрія з тріском вилітає з Ліги Європи слідом за Ворсклою. Швидкий гол Старенького реально подарува надію, сталося це вже на 13-й хвилині: класну передачу видав Козак, а Старенький вже без проблем 1 на 1 пробив Калінича, який задалеко вийшов з воріт.

 

На жаль, інтрига жила лише 8 хвилин: Новак погано зіграв на виході, у підсумку після кутового Ніжич без проблем увігнав м'яч у ворота Олександрії. Були моменти у Хайдука і до голу - просто на боці підопічних Шарана був фарт, то Чосич пробивав вище воріт (також пілся кутового), то Кожуль прострілом - ударом запустив м'яч над поперечкою.

Вже після голу Хайдук ще мав кілька непоганих моментів, так, в одному Саїд не зміг вдало добити м'яч у ворота після удару Кожуля, вже на 37-й Саїд не зміг додати м'яча у ворота після класного пасу від того ж Кожуля - тут надійно зіграли Новак і захисники. Український клуб також мав непогані моменти, чого тільки вартує момент вже у доданий час від Банади, але гравець Олександрії з метрів 11-ти пробив на трибуни, а Калінич вже був відіграний. Хотіли, намагалися, але явно не вистачило майтерності.

 

Другий тайм розпочався для гостей шоком, коли на 52-й хвилині Гітченко звалив на газон Саїда - Сушич без проблем реалізував 11-метровий. Далі - гірше, адже через через чотири хвилини Новак пропустив і третій м'яч. Цього разу Сушич пробив Новака зі штрафного.  Сказати, що Олександрія мала прблеми під час стандартів - нічого не сказати. Могли гравці хорватського клубу ще "мішок" голів наштовхати, але надалі захист і Новак нарештрі прокинулся і діяли надіійно.

Втім, в атаці команда Шарана явно загубилася, не створивши у 2-му таймі жодного небезпечного моменту. Під завершення матчу стало все зрозуміло, хоча Олександрія билася за престиж, так було помітно, але не вистачило сил і часу. Хайдук спокійно довів справу до перемоги, так, український футбол втратив чергового представника в єврокубках, хоча за бажання команді Шарана можна поставити тверду "трійку", можливо, пізніше цей урок колись знадобиться і ми побачимо кращий футбол від колективу з Кіровоградщини.

Коментарі ()