Головне

Прем'єр-ліга. 3-й тур. Динамо - Дніпро 1:0. Непроста перемога Реброва над молоддю Дніпра

06.08.2016 21:56 6658 0
Прем'єр-ліга. 3-й тур. Динамо - Дніпро 1:0. Непроста перемога Реброва над молоддю Дніпра

Київське Динамо здобуває чергові три очки у чемпіонаті, та мінімум на одну добу виходить на перше місце. Але легкою прогулянкою ця гра для киян не видалась, дніпряни як мінімум награли на один забитий гол, але стійка та майстерність Шовковського зберегли ворота сухими.

Чесно кажучи, перед початком чемпіонату всі скептично відносились до перспектив Дніпра на єврокубки, адже більше ніж півкоманди залишили український чемпіонат. Але підопічні Дмитра Михайленка з матчу в матч показуть, що ця команда не буде віддавати очки просто так. Так, власне, і трапилось у цьому матчі.

Якщо пройти по грі, то перевага кияна була лише у контролі м'яча. З перших хвилин були спроби забити швидкий гол, але захисники та голкіпер "дніпрян" діяли безпомилково. Першу загрозу біля воріт Дніпра створив Рибалка, добре приклавшись до "шкіряного" з метрів 25-ти, але неточно. А "дніпряни" відповіли разючою контратакою. Після прострілу з флангу Баланюк переправляв м'яч повз Шовковського, але стійка у цьому моменті була на стороні киян.

Так перший тайм і закінчився з рахунком 0:0, з перевагою Динамо у володінні м'ячем та одним гольовим моментом від "дніпрян".

 

Другий тайм Динамо розпочало більш активніше, і вже у перші п'ять хвили було створено три непоганих моменти, та голкіпер Шеліхов і надалі грав безпомилково. Трохи відсидівшись у захисті підопічні Михайленка декілька разів вибігали у контратаки. Запам'ятався стандарт біля воріт Динамо, коли Кравченко навісив, а Кочергін підправляв м'яч у кут воріт. Шовковський швидко склався та перевів "шкіряного" на кутовий.

На 63-й хвилині, після заміни Сидорчука на Гармаша, кияни заробили кутовий, який взявся виконувати Гонсалес. Чудова передача на ближній кут воротарського майданчика, де Мораєс, у повній самотності, без проблем головою забив м'яч у кут воріт Шеліхова. Тут у Михайленка будуть запитання до центральних захисників.

Після забитого м'яча "динамівці" знизили темп та перейшли на гру на контратаках. Гравці Дніпра намагались створити хоч якусь навалу, але сил на те, щоб створити щось серйозне біля воріт Шовковського, не вистачило.

 

Зазначимо, що Очігава, який замінив травмованого Віду, відіграв на пристойному рівні, і, можливо, вже у наступному матчі саме він буде у старті. У "дніпрян" з-поміж усієї команди виділявся Баланюк.

Дев'ять з дев'яти від Динамо - одноосібне перше місце на момент написання у чемпіонаті.

Коментарі ()