Українська правда

Суркіс: Хотілося, щоб Ярмоленко пограв в сильному чемпіонаті

Сергей Шемшученко — 5 вересня 2016, 18:56

Вінгером Динамо Андрієм Ярмоленком цього літа цікавився тільки англійський Евертон.

Про це у інтерв'ю Футбол 24 повідомив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"У Ярмоленка діючий контракт, який він сам підписав на умовах, які його влаштовували. Підписав власноруч, не під тиском. Контракт підписаний не на рік чи півроку, а на п'ять років, з хорошими фінансовими умовами. Футболіст і повинен виконувати цей контракт", - сказав він.

"Повірте мені, що якщо Ярмоленко проявить себе в 6-ти іграх Ліги чемпіонів, які нас чекають, то до нього знову відновиться інтерес. Тому що він сильний футболіст, і я впевнений, що він приведе себе в порядок", - зазначив Суркіс.

За словами президента Динамо, дортмундська Боруссія не цікавилася лідером столичного клубу.

"На нас не виходила Боруссія Дортмунд. Розмови може якісь ведуться в інтернеті, що Ярмоленко і МЮ хотів, і ще хтось. Але на клуб в факсному режимі, в комп'ютерному режимі ніхто не виходив. В останній момент – тільки Евертон, і то пропозиція прийшла не з клубу в клуб, а через якогось агента", - сказав він.

"Послухайте, я навіть не можу сказати, що з Евертоном була якась предметна розмова. Коли телефонують за 40 хвилин до закриття трансферного вікна, практично вночі, тому що, бачте, Евертон не зміг підписати Сіссоко. Хіба це цивілізований підхід? Ми ж не можемо на це реагувати серйозно", - заявив Суркіс.

Суркіс заявив, що йому б хотілося бачити Ярмоленка в більш сильному чемпіонаті.

"Футболісти, які хочуть піти, завжди нервуються перед закриттям трансферного вікна, під час трансферного вікна, а потім все стає на свої місця. Минулорічний сезон яскраво це продемонстрував, Ярмоленко відіграв, і ми вийшли з групи Ліги чемпіонів", - сказав він.

"Мене нічого в зв'язку з цим не турбує. З одного боку, хотілося, звичайно, щоб Андрій пограв в більш сильному чемпіонаті, але у нього ще все попереду, а з іншого боку, такий футболіст і нам не завадить", - додав Суркіс.