Головне

Київ вже на цьому тижні може отримати фінал Ліги чемпіонів

12.09.2016 09:21 5832 0
Київ вже на цьому тижні може отримати фінал Ліги чемпіонів

Київ може стати господарем фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році вже на цьому тижні.

Про це у Facebook написав очільник Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Із обранням нового президента належить вирішити і більше амбітне завдання - проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів в 2018 році.

Рішення УЄФА очікується наступного дня після виборів там же, в Греції, куди привіз усі необхідні документи і гарантії. У Афінах буде плідний тиждень в інтересах українського футболу"! - написав Павелко.

За інформацією Чемпіона, Павелко відвіз в УЄФА усі підписані державні гарантії для проведення фіналу Ліги чемпіонів. 

Як стверджує джерело, в УЄФА готові проголосувати за Київ, як місто-господар фіналу Ліги Чемпіонів у 2018 році. Поки існує лише одне питання, чи проголосує Виконоком УЄФА за це рішення 15 вересня, чи це буде пізніше.

Раніше повідомлялося, що Україна подала заявку на фінал Ліги чемпіонів у 2015 році.

Нагадаємо, що вибори президента УЄФА пройдуть 14 вересня в Афінах. На цю посаду претендують голландець Міхаел ван Праг і словенець Александер Чеферіна.

Окрім того Павелко написав, що ФФУ буде боротися, щоб Харків знову зміг приймати міжнародні матчі на стадіоні Металіст.

"Рік тому спільними зусиллями великий футбол повернувся в Одесу. Потім вдалося відновити і дозвіл на проведення там міжнародних матчів: спочатку для збірних (у березні Україна - Кіпр і в листопаді Україна - Фінляндія), а незабаром і для наших команд, що виступають в єврокубках.

Наступне наше завдання - повернути міжнародний статус для Харкова! Як для збірних, так і на клубному рівні. Зараз, напередодні виборного конгресу УЄФА в Афінах, зрозуміло, що це питання розглядатиме вже нове керівництво", - написав Павелко.

Коментарі ()