Головне

Ліга Чемпіонів. 1-й тур. Динамо - Наполі 1:2. Як Мілік Шовковському "шию намилив"

13.09.2016 23:52 22517 0
Ліга Чемпіонів. 1-й тур. Динамо - Наполі 1:2. Як Мілік Шовковському "шию намилив"

Київське Динамо розпочинає нову Лігу Чемпіонів за упокій. У першому турі на НСК Олімпійський біло-сині програли італійському Наполі з рахунком 1:2.

У підопічних Сергія Реброва у цій грі не виходило майже нічого, а ще й підвів Шовковський.

Зі стартовим складом головний тренер Динамо здивував. На лівий фланг півзахисту вийшов молодий Циганков, який і в чемпіонаті України за Динамо не грав, вийшовши на заміну лише в грі зі Сталлю. Праворуч дали зіграти Макаренку. От саме з флангами у Динамо і були проблеми.

На старті першого тайму краще виглядали саме гості. Наполі був активніший, а атаки Динамо завершувалися ще до штрафного Пепе Рейни.

 

Тим не менш забили першими саме кияни. Після пасу з флангу Ярмоленка Циганков на дальній штанзі зкинув під удар Гармашу, який з розвороту вдарив і влучив у кут воріт 1:0. Забивши Динамо пішло вперед, але ця радість була не довгою. Через десять хвилин гості зрівняли рахунок.

Після подачі з флангу в штрафну Шовковський побіг грати на випередження, Віда програв боротьбу Міліку, котрий ударом головою легко перекинув воротаря Динамо. Шовковський мав стояти на лінії, хоча і Віда не підстрахував.

За рахунку 1:1 активніше в атаці запрацювали гості. Мали лише один момент господарі і зрівняти рахунок, але Мораєс не зумів обробити м`яч після пасу Циганкова, а так був би вихід сам на сам з воротарем.

Світлина - uefa.com

Дуже багато помилок при передачах і забагато програних єдиноборств було в гравців Динамо в цьому матчі. На заверешення першого тайму Динамо пропускає ще гол в роздягальню. Знову подача в карний, де Макаренко програє боротьбу Мартенсу після удару якого круглий з порожніх воріт вибиває Хачеріді, а Рибалка та Віда спостерігали за Міліком, котрий кивком голови знову пробив Шовковського, який розпинався по усьому воротарському майданчику. Це була 45+1 хвилина і вже 1:2

У другому таймі ми очікували від Динамо більш активного футболу в атаці. Але знову побачили багато помилок при передачах і в банальному прийомі м`яча. Інколи виходили гарні контратаки, але не було завершення.

Гравці Динамо били усюди, але не у площину воріт Пепе Рейни. На 68-ій хвилині спростив завдання Наполі Сергій Сидорчук. Гравець Динамо красиво упав в карному італійців, але такої грації не оцінив шотландський суддя Вільям Коллам. Сидорчук побачив перед собою жовтий, а потім червоний колір. За кілька хвилин до цього за 100% симуляцію отримав попередження Гармаш, але чомусь це не навчило Сидорчука.

Світлина - офіційний сайт УЄФА

Здалося, але в меншості Динамо заграло якось цікавіше. Бажання було багато, а ось до створення гольових моментів справа не доходила. Не вийшло у Реброва із замінами. Гусєв, Корзун та Гладкий гру не підсилили.

Наполі отримало цілком заслужену перемогу, а Динамо в цьому розіграші Ліги чемпіонів доведеться сутужно, зважаючи на якість гри.

Коментарі ()