Головне

Прем'єр-ліга. 8-й тур. Ворскла - Шахтар 0:1. Обійшлося без сюрпризів

18.09.2016 22:11 4525 0
Прем'єр-ліга. 8-й тур. Ворскла - Шахтар 0:1. Обійшлося без сюрпризів

Донецький Шахтар під керівництвом Паулу Фонсеки продовжує радувати своїх вболівальників перемогами. Свою сьому звитягу "гірники" здобули у 8-му турі УПЛ в матчі проти непоступливої Ворскли, яка у минулому турі сенсаційно переграла Динамо. Цього разу дива не сталося, хоча у Полтаві був такий собі "аншлаг". Місцева команда не змогла нічого протиставити донецькому клубу, який хоч і мінімально, але заслужено переграв свого опонента.

У Шахтаря в лазареті як і раніше знаходяться В'ячеслав Шевчук, Антон Каніболоцький, Марсіо Азеведо і Дарійо Срна. Втрата останнього найбільш відчутна, втім, Богдан Бутко без проблем закрив цей пробіл. Шахтар з перших хвидин заволодів ініціативою та грав першим номером, а от Ворскла з завданням "контратака" явно не впоралася.

Весь перший тайм клуб з Полтави сидів в обороні, не створивши біля воріт П'ятова жодної гостроти. Так, Шахтар намагався зламати оборонні редути, втім, моментів також особливо не створив. Були дальні ударі від Фреда та Малишева, але все повз ворота. Ворскла також не завдала жодного удару у площину воріт за весь перший тайм, який був доволі нудний.

Світлина ФК Шахтар

У другому таймі донецький клуб продовжив "гнути свою лінію", і цього разу полтавці розгубилися і таки пропустили: Ісмаїлі повозив Сімініна, виконав простріл у карний, там Пилявський невдало вибив м'яч точно на Тайсона, який фактично у дотик прошив Непогодова - шансів у голкіпера Ворскли не було...Знітилася Ворскла? Мабуть, ключовим став той факт, що у полтавчан категорично не складалася гра на перехоплення.

Ворскла просто втратила центр поля, вона його програла. Шахтар продовжував насідати, були ще небезпечні моменти, міг Шахтар і більше забивати, але не склалося. Не склалося так, як у Ворскли на контратаках. Після класної звитяги над Динамо підопічні Сачка просто "просіли", а Шахтар Фонсеки такого не пробачає. У підсумку Шахтар без проблем взяв три пункти, закріпившись на першому місці турнірної таблиці УПЛ. У свою чергу Динамо на останніх хвилинах програло Зорі - нас і надалі очікує нереальна "заруба", куди поступово підбирається Зоря.

Коментарі ()