Головне

Палкін на 50-річчя Ахметова заявив, що Шахтар - найкращий клуб незалежної України

21.09.2016 13:31 1151 0

Власник Шахтаря Рінат Ахметов створив найкращий клуб в історії незалежної України.

Про це заявив генеральний директор гірників Сергій Палкін, вітаючи свого боса з 50-річчям.

"Ринат Леонідович створив найкращий футбольний клуб в історії незалежної України завдяки своїй любові і пристрасті до футболу. Він має залізне терпіння і холодну витримку, ніколи не приймає емоційних рішень.

А вчасно прийняти правильне рішення у футболі дуже важливо. Наприклад, в 2009 році ми дуже погано почали сезон, нічого не виходило в чемпіонаті України. Практично усі наполягали на звільненні головного тренера. Тільки у президента була своя позиція. Він єдиний, хто підтримав Мірча Луческу і йшов з ним до кінця.

У результаті в тому сезоні ми виграли Кубок УЄФА. Якби він послухав усіх, цієї історичної перемоги і трофея у нашого клубу не було б...

Це важливо - довіряти президентові на 100О%, лідер який об'єднує усіх. Ми - як єдиний кулак. Наступного дня після перемоги у нього вже нові цілі. Думаю, його головний принцип - ніколи не зупинятися на досягнутому. Усередині Рината Леонідовича закладений механізм, який неможливо зупинити.

Зараз його мрія - це повернутися до наших уболівальників, в Донецьк, і виграти Лігу чемпіонів на "Донбас Арені", - цитує Палкіна Сегодня.

Раніше Ахметов з днем народження віта Даріо Срна, який обіцяв заспівати пісню.

Коментарі ()