Головне

Прем'єр-ліга. 9-й тур. Олімпік - Динамо 0:4. Комфортні три пункти для киян

24.09.2016 16:20 7954 0
Прем'єр-ліга. 9-й тур. Олімпік - Динамо 0:4. Комфортні три пункти для киян

Київське Динамо у стартовому матчі 9-го туру без проблем переграло донецький Олімпік з рахунком 4:0. Кияни після чотирьох матчів без перемог просто були забов’язані брати три пункти та повертати довіру уболівальників. Хоча зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, за рівнем гри це не відчувалось. Підопічні Сергія Реброва виглядали набагато якісніше своїх опонентів.

Перед матчем склади обох команд виглядали майже оптимально. У Динамо через травму пропускав гру лише Сілва, а у "донеччан" через перебір жовтих карток поза грою залишився Поступаленко. Вкотре з перших хвилин у киян з’явився молодий Циганков, який і став одним з героїв матчу.

Світлина ФК Олімпік

Першу половину розпочали команди досить активно, і вже на 8-й хвилині підопічні Реброва відкрили рахунок. Гонсалес з лівого флангу увійшов у штрафний майданчик, накрутив там трьох гравців Олімпіка та прострілив на дальню стійку. Циганкову лишалося лише переправити "шкіряного" у вільний кут воріт - 0:1.

Повівши у рахунку, кияни продовжували нагнітати обстановку біля воріт Олімпіка. І цей натиск привів до другого забитого м’яча. Сидорчук у карному майданчику технічно прокинув повз Дороніна та влучив йому у руку. Чи рука влучила в м’яч - арбітрам видніше. Пенальті реалізував Мораес, і 2:0 на 28-й хвилині.

Після другого пропущеного голу гравці Олімпіка створили декілька небезпечних нагод, але до стовідсоткових моментів гра не доходила. Зауважимо, що з-поміж усіх виділявся вихованець Шахтаря Сергія Гринь, який не боявся брати гру на себе й активно діяв на вістрі атаки.

Світлина ФК Динамо

У другому таймі кияни не збавляли обертів. На заміну вийшовЯрмоленко, і після його прострілу один з найактивніших у складі Динамо - Гонсалес - розстріляв Махарадзе з меж воротарського майданчика. Після рахунку 3:0 для киян гра вже була зроблена. І в принципі залишалось одне питання: з яким рахунком переможе Динамо.

До кінця матчу підопічні Реброва спромоглись на ще один гол.  Ярмоленко обігрався з Сидорчуком і викотив на ближню стійку, де Бєсєдін мав забивати, але влучив у Махардзе, м’яч відлетів до Федорчука який з другої спроби поставив крапку у цьому матчі.

Таким чином, Динамо перериває свою безвиграшну серію, та як мінімум на три години повертає собі друге місце у чемпіонаті. А Олімпік, після трьох переможних матчів, без шансів програє киянам і відкочується на п’яте місце.

Коментарі ()