Головне

Шевчук: Чоловік чотири-п'ять вже повинні піти зі збірної України

26.09.2016 22:45 2094 0

Лівий захисник Шахтара В'ячеслав Шевчук заявив, що у збірній України є гравці, які можуть піти з команди і дати дорогу молодим.

"Вже говорили в інтерв'ю, що якщо відповідатиму рівню збірної, тоді і виступатиму за національну команду. Не наберу потрібні кондиції, тоді і не буду потрібний збірній", - сказав Шевчук в ефірі програми Дубль W на Радіо Вести.

"Мені дуже сподобалася збірна, Андрій Шевченко запросив багато молодих футболістів, в яких великий потенціал. Треба їм давати шанс. Може, ми і не відразу отримаємо результат, але в майбутньому у нас буде хороша збірна".

"Напевно, мені вже немає сенсу грати за збірну, тому що на цій позиції є Соболь, є Макаренко й інші футболісти на лівий фланг оборони. Мені здається, що чоловік чотири-п'ять вже повинні піти зі збірної, а залишитися два досвідчені гравці".

6 і 9 жовтня збірна України проведе чергові матчі відбору на чемпіонат світу - 2018, в яких зіграє проти Туреччини і Косово відповідно. Заявку на ці матчі наставник української збірної Андрій Шевченко оголосить 30 вересня, пише Sport Arena.

Коментарі ()