Українська правда

Вернидуб: У гравців МЮ є мінуси. Вони звичайні люди, а люди недосконалі

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2016, 12:18

В Зорі розуміють, що клуб Манчестер Юнайтед є брендом світового рівня.

Про це заявив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який поділився очікуваннями від матчу 2-го туру групового етапу Ліги Європи з Манчестер Юнайтед.

"Чесно: страшно. Чого лукавити… Розуміємо: клуб Манчестер Юнайтед є брендом світового рівня. Тривога однозначно є. Хоча ми, тренери, намагаємося вселити у хлопців упевненість. У спорті ж усе можливе. Вважаємо, треба насамперед зіграти гідно", - зазначив він.

"Наш наступний суперник уже встиг прийняти філософію Моурінью: не дуже переймається контролем м’яча, діє прагматично, зазвичай забиваючи після швидкого виходу із захисної фази в атакувальну. Спробуємо цьому щось протиставити", - додав Вернидуб.

За словами тренера Зорі, всі зірки МЮ мають "мінуси", адже вони звичайні люди.

"Що зможемо протиставити Ібрагімовичу? А Руні, Погба, Валенсії, Карріку?.. Проте і в них є "мінуси", вони ж звичайні люди, а люди недосконалі. Персонально ні з ким не збираємося грати", - запевнив тренер.

"Граємо з третього дня на четвертий, причому з якими колективами — Динамо, Фенербахче, Ворскла, тепер буде МЮ, але показуємо хорошу готовність — як фізичну, так і психологічну", - підкреслив Вернидуб, слова якого наводить офіційний сайт УПЛ.

Раніше повідомлялося, що в Зорі готові до можливого відходу Вернидуба.

Нагадаємо, що матч Манчестер Юнайтед - Зоря в Лізі Європи відбудеться у четвер, 29 вересня, початок о 22:05.