Українська правда

Фонсека: Сподіваюся, Шахтар переможе Брагу і після матчу я буду щасливий

Сергей Шемшученко — 28 вересня 2016, 12:47

Шахтар та Брага - це команди з абсолютно різними цілями і бюджетами.

Про це заявив наставник донецького клубу Паулу Фонсека, який поділився очікуванннями від майбутнього протистояння з Брагою в рамках 2-го туру групового етапу Ліги Європи.

"Не хотів, щоб нам дісталася Брага з однієї простої причини: в цьому клубі у мене багато друзів, в місті до мене відмінно ставилися, з Брагою ми виграли дуже важливий трофей (Кубок Португалії-2015/16). Але зараз ця команда - суперник, і я повинен розглядати її в якості суперника", - зауважив тренер.

"Хочу перемогти Брагу не менше, ніж іншу команду. Дуже сподіваюся, що мене там тепло зустрінуть (в шостому турі), але важко сказати, що я буду відчувати, адже я ніколи не стикався з подібним. Сподіваюся, Шахтар переможе і після матчу я буду щасливий", - зазначив Фонсека.

На думку наставника "гірників", Шахтар та Брага - це команди з абсолютно різними цілями і бюджетами.

"Це команди з абсолютно різними цілями і бюджетами. Брага - лише четвертий клуб у Португалії. У плані інвестицій вона відстає від великої трійки на цілу прірву, а тому не витримує конкуренції. Шахтар же бореться за титули. Це головна відмінність між командами", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить прес-служба УЄФА.

Матч Шахтар - Брага відбудеться 29 вересня на "Арені Львів". Початок о 20:00.

Як відомо, Шахтар вилетів у Львів на матч з Брагою без Ракицького та Селезньова, однак до гри готується Дарійо Срна.