Головне

Ліга Чемпіонів. 2-й тур. Бешикташ - Динамо 1:1. Циганочка з виходом у Стамбулі

28.09.2016 23:58 21337 0
Ліга Чемпіонів. 2-й тур. Бешикташ - Динамо 1:1. Циганочка з виходом у Стамбулі

Київське Динамо не може грати однакові два тайми. У матчі з Наполі були добротні перші 45 хвилин, і провальний другий тайм. У поєдинку 2-го туру Ліги Чемпіонів з Бешикташем було все навпаки. "Біло-сині" провалили перший тайм, пропустил гол, і добре, що не більше. У заключній же частині двобою ми побачили від Динамо зовсім інший футбол, й у підсумку отримали заслужену нічию, хоча були близькі навіть до перемоги.

Про гру Динамо у першому таймі нічого доброго і сказати. Хіба що порадувала більш-менш надійна гра у захисті. А ось з атакою були величезні проблеми. Бешикташ був швидкий у перші 45 хвилин, і Динамо було сутужно. Хоча і не скажеш, що моментів біля воріт дебютанта Ліги Чемпіонів Артура Рудька було багато.

Розчарували Гонсалес і Мораєс, які програвали більшість єдиноборств. Ярмоленко був малопопомітний на полі, хоча кілька своїх забігів по флангу здійснив. На 29-ій хвилині Бешикташ забив гол зі стандарту. Корзун, який вийшов на поле замість травмованого Буяльського, майже на лінії штрафного збив Абубакара. З цієї позиції Куарежма пробив бездоганно, і "круглий" залетів у "дев'ятку" воріт Динамо. Це було 1:0 на користь турків. Якою була відповідь Динамо? Один зароблений кутовий і нуль ударів по воротах Бешикташа...

 

У другому таймі на полі була зовсім інша історія. Динамо повністю переграло Бешикташ. Для прикладу - у другому таймі динамівці зробили 12 ударів по воротах Фабрі, щоправда, з них - лише чотири у площину.

На старті заключної 45-хвилинки відразу був момент. Двічі намагався пробити Фабрі Гармаш, хоча доцільніше було віддати праворуч на Ярмоленка. До речі, Гармаш був найактивнішим і найемоційнішим у Динамо. Навіть заробив свою жовту картку Денис після святкування голу Циганкова, коли побіг подразнити турецький сектор...

Після моменту у Гармаша відповіли контратакою і господарі, але у Таліски не вийшов удар після обіграшу Рудька. Десь з хвилини 60-ої Бешикташ зупинився. Не допомагали навіть їхні шумні фанати. А у Динамо пішла гра. Ребров на 62-ій хвилині визрів на заміну "сірого" Гонсалеса на Циганкова. 18-річний "динамівець" не підвів головного тренера, і через три хвилини зрівняв рахунок у поєдинку. Динамо забило гол неочікувано і зі стандарту, що буває не так і часто. Рибалка зі штрафного навісив на дальню стійку, а Циганков випередив усіх і пробив з кількох метрів - 1:1.

 

Забитий гол надихнув Динамо, а "чорні орли" вимахалися після першого тайму. Динамо у завершальні хвилини було краще та швидше, і мало виривати перемогу. Наприкінці матчу був супермомент у Ярмоленка, який не зумів переграти Фабрі після класного пасу від Гармаша.

Отож, Динамо заробило перше очко у Лізі Чемпіонів-2016/17, яке є дуже важливим перед спареними матчами з Бенфікою.

Коментарі ()