Українська правда

Головко: Проти Північної Ірландії вийшла дуже інформативна гра

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2016, 23:25

Головний тренер молодіжної збірної України прокоментував нічию своєї команди у поєдинку з командою Північної Ірландії в рамках відбіркового турніру Євро-2017.

"Зважаючи на те, як складався матч, результат закономірний. Обидві команди боролися за результат і, в першу чергу, намагалися не програти", - сказав він.

"Суперник боровся за престиж, оскільки збірна Північної Ірландії завершує відбірний турнір зовсім не на тому місці, на яке заслуговує по грі. У матчі проти настільки вмотивованого опонента розкрилися і наші недоліки", - додав наставник.

За словами Головка, що саме вдалося, а що не вийшло - тренерський штаб розбере після детального аналізу.

"Хочемо ми того чи ні, але у нас немає такої кількості футболістів, щоб заміна у стартовому складі одразу п’яти гравців не позначалася на діях команди. Така перебудова ніколи не минає безслідно", - зауважив він.

"До того ж, на підготовку до матчу у нас було лише кілька днів. Тому, в цілому, вийшла дуже інформативна гра. Вважаю, що дехто чомусь навчився. У нас були проблеми в обороні, не все виходило у нападі. Вважаю, є над чим наполегливо працювати", - підсумував тренер.