Головне

Прем'єр-ліга. 10-й тур. Динамо - Зірка 2:0. Тренувальний день

02.10.2016 22:28 4907 0
Прем'єр-ліга. 10-й тур. Динамо - Зірка 2:0. Тренувальний день

Київське Динамо у матчі 10 туру Прем`єр-ліги отримало легку перемогу над Зіркою з рахунком 2:0. Хоча перебіг події на полі одназначно не відповідає рахунку на табло. Зірці в цій грі щастило, чудово грав воротар Паст, а так рахунок мав бути з 10:0.

Наставник киян Сергій Ребров продовжує тасувати склад команди. Здається, втрачає статус основного воротаря Олександр Шовковський. У третій грі поспіль в рамці Ребров ставить Артура Рудько і той поки грає без помилок. В старті знайшлося місце і юному таланту Віктору Циганкову.

Щось більш-менш схоже на інтригу в цій грі було до забитого м`яча. Зірка добре захищалася, хоча і не бігла в атаку. На 19-ій хвилині після удару Циганкова та рикошету Сидорчук ударом в кут воріт вивів Динамо вперед. Після забитого голу перевага біло-синіх була тотальною. У першій половині гри процент володіння м`ячем складав 86 на 14 на користь киян.

За весь перший тайм в гостей не було жодного удару в площину воріт. У Динамо по кілька моментів збільшити рахунок було в Гармаша, Циганкова та Ярмоленка.

Світлина - fcdynamo.kiev.ua

На початку другого тайму у команди з Кропивницького небезпечно бив Мойя метрів з 18-ти - над воротами пролетів круглий. Далі знову настав час Динамо. На 58-ій хвилині рейд Ярмоленка в штрафну Зірки і прокидка Паста, і тут Циганков грає першим на добивання і робить рахунок 2:0. Хоча в цьому моменті міг забивати і сам Ярмоленко, але Циганков виявився спритнішим за капітана Динамо.

Знову моментів біля воріт Зірки було чимало, але вже голів ми так і не побачили. У Динамо в цій грі шансів забити гол не було хіба що в Рудька, а там майже всі гравці били по воротах суперника. В останні хвилин 15-ть Зірка пішла вперед і мала два моменти, щоб змінити рахунок. В обох епізодах Сітало пробивав повз ворота, хоча позиції були забійні.

У цілому, напевно, найлегший матч для Динамо в новому сезоні і гарний настрій перед матчами збірної України у відборі до ЧС-2018.

Коментарі ()