Українська правда

Мадридська газета As вибачилася перед Піке за скандал з "відрізаними рукавами"

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2016, 16:45

Керівник одного з найбільших спортивних мадридських видань As Альфредо Реланьо приніс вибачення захиснику збірної Іспанії Жерару Піке за роздмухування скандалу навколо "відрізаних рукавів" на футболці збірної Іспанії.

Піке вийшов на поле у ​​футболці, на рукавах якої не було квітів прапора Іспанії. І деякі ЗМІ припустили, що каталонський футболіст навмисно зрізав прапор.

Проте пізніше з'ясувалося, що гравець відрізав рукава на футболці з довгим рукавом, на яких прапора немає, інформує Sports.ru.

"Я сподіваюся, що Піке перегляне своє рішення про завершення кар'єри у збірній, як це зробив Ліонель Мессі. Однак я можу його зрозуміти - він був несправедливо обвинувачено", - написав Реланьо.

"У збірної Піке завжди був прикладом для наслідування, як і багато інших гравців з його клубу. Барселона протягом усієї історії давала національної збірної найбільше гравців, не можна це забувати", - додав він.

За словами журналіста, невірно розтлумачений інцидент з рукавами став для Піке останньою краплею.

"Але я сподіваюся, що він змінить своє рішення, тому приношу йому свої вибачення за нашу необачність з приводу того, що As першою повідомила про цю ситуацію, що породило бурю у соціальних мережах", - підсумував Реланьо.

Нагадаємо, Піке заявив, що завершить кар'єру у збірній Іспанії після ЧС-2018.

Раніше був інцидент, під час якого стверджували, що Жерар показував середній палець під час виконання гімну Іспанії.