Головне

Прем'єр-ліга. 11-й тур. Олімпік - Шахтар 1:1. Санжар відібрав очки у Фонсеки

15.10.2016 16:30 6369 0
Прем'єр-ліга. 11-й тур. Олімпік - Шахтар 1:1. Санжар відібрав очки у Фонсеки

Поєдинок проти Шахтаря в 11-му турі Прем'єр-ліги став історичним для Олімпіка. Команда Санжара, яка приймала свого суперника по донецькому дербі в Сумах на Ювілейному, вперше не програла своєму "старшому брату". Загалом, за моментами Олімпік навіть був ближчим до перемоги, проте, по грі нічия - закономірний результат в цій зустрічі.

Після зустрічі тренер гірників Паулу Фонсека заявив, що основна проблема, через яку його клуб не зміг здобути перемогу - незадовільний стан газону, на якому через високу траву гірники не могли швидко контратакувати. Однак, не обійшлося тут і без втоми провідних футболістів, які зовсім недавно провели важкі матчі в складі збірних, а також недооцінки суперника.

Олімпік дуже грамотно діяв у обороні, не даючи супернику створити гострі моменти. Загалом, в атаці Шахтар зіграв просто жахливо, а заміна абсолютно провального в цій грі Феррейру на Селезньова, яка напрошувалася ще в першому таймі, чомусь відбулася ближче до кінцівки гри.

Світлина ФК Шахтар

При цьому, Олімпік класно виходив із оборони в атаку і моментами вибухав, що Андрію П'ятову в воротах доводилося серйозно попрацювати. На старті другої половини господарі мали виходити вперед після того, як Поступаленко вже обіграв голкіпера, проте не забив у порожні ворота. А перед цим Кучер подарував супернику м'яч перед воротами, однак, Танчик пробив значно вище.

Гірники, в свою чергу, вийшли вперед на класі. На 74-й хвилині матчу після подачі з кутового на добиванні першим був Ордець, який і переправив м'яч в сітку. При цьому, команда Фонсеки не довго вела в рахунку і вже за чотири хвилина Матяж на дальній стійці замкнув простріл Немчанінова і повернув на табло рівновагу.

Шахтар в кінцівці спробував піти на штурм, проте навіть вихід Селезньова, Едуардо і Дентіньо не зміг врятувати команду Фонсеки в цій грі від втрати очок. Олімпік, в свою чергу, вистояв до фінального свистка, а тому заробив одне очко в скарбничку, підвищені преміальні від керівництва і величезну подяку від фанатів Динамо.

Коментарі ()