Головне

Прем'єр-ліга. 11-й тур. Чорноморець - Динамо 1:1. Команду Реброва заштормило в Одесі

15.10.2016 22:12 7117 0
Прем'єр-ліга. 11-й тур. Чорноморець - Динамо 1:1. Команду Реброва заштормило в Одесі

Київське Динамо не зуміло скористатися подарунком від Олімпіка, що в матчі 11 туру зумів відбірати очки в Шахтаря. Підопічні Сергія Реброва в Одесі зіграли унічию з Чорноморцем, пропустивши гол вже в доданий арбітром час.

Напевно, що найгіршого першого тайму, ніж в матчі з Чорноморцем Ребров ще від своєї команди в цьому сезоні не бачив. На 11-ій хвилині гри Хачеріді фолить у штрафній на Хобленку у суддя Ігор Пасхал з Херсона пенальті не дав. Мабуть, що побоявся.

На цьому проблеми Динамо не закінчилися. Повальний брак при передачах, обрізки при поперечних пасах в центрі поля, ось все, що показала команда Реброва в перші 45 хвилин.

Так, Динамо забило гол на 30-ій хвилині, коли м`яч вдало впав на голову Мораєса після відскоку від поперечки, і бразилець відправив його у порожні ворота. Моментів же біля воріт киян вистачило б на пару матчів з Чорноморцем. Хобленко на пару з Татарковим могли робити рахунок і 3:0, але не влучали по воротах Рудька.

У Динамо просто жахливий матч провів Рибалка з Хачеріді. Те ж саме стосується і флангів, де грали Макаренко із Сілвою.

У другому таймі на полі був зовсім інший Чорноморець і Динамо. Моментів біля воріт киян не було, а ось динамівці могли збільшити рахунок. На старті другого тайму не використали виходи сам на сам з воротарем Громов та Мораєс. До того ж Громов примудрився поцілити у поперечку, пробиваючи по порожніх воротах.

Одесити явно здали фізично в другому таймі. Здавалося, що цей матч Динамо легко доведе до перемоги. На відміну від киян одесити грали дло останньої хвилини і заслужили на цю нічию.

На четвертій доданій хвилині господарі побігли в останню атаку і після навісу Люльки в карний майданчик Хачеріді красиво ударом головою зрізав м`яч у власні ворота - 1:1.

Коментарі ()