Українська правда

Циганков: Тренувався 2 дні в загальній групі, готовий грати

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2016, 15:30

Півзахисник Динамо Віктор Циганков відновився після травми і готовий грати.

Про це повідомив сам гравець, який поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів проти Бенфіки.

"Почуваюся набагато краще. Тренувався 2 дні в загальній групі, готовий грати. До кожного матчу потрібно готуватися. Тим більше, ми граємо вдома перед рідними вболівальниками, тому завдання – лише перемогти в цьому матчі, щоб у майбутньому було легше вийти з групи", - зазначив він.

"Наполі добре відірвався від усіх, тому у нас зараз більше боротьба з Бешикташем та Бенфікою. Зараз 2 гри з Бенфікою, і вдома ми маємо обов'язкого перемагати. Сильні сторони Бенфіки? Думаю, сьогодні ввечері розберемо цю команду", - Циганков.

Футболіст зауважив, що поки не готовий вийти у старті.

"Знаю, що вони добре грають в пас. Бенфіка не любить грати без м'яча. Якщо відберемо м'яч, то нам буде набагато легше. Чи готовий вийти у старті? У старті навряд чи, адже тільки 2 дні в загальній групі", - зауважив він.

"Але якщо потраплю в заявку, то готовий грати та допомагати команді", – розповів Циганков, слова якого наводить Футбол 24.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Динамо – Бенфіка відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45.