Головне

Ліга Чемпіонів. 3-й тур. Динамо - Бенфіка 0:2. Міряють по результату

19.10.2016 21:00 12915 0
Ліга Чемпіонів. 3-й тур. Динамо - Бенфіка 0:2. Міряють по результату

Київське Динамо продовжує доволі невдало виступати у поточному розіграші Ліги Чемпіонів. Після поразки від Наполі та нічиєї з Бешикташем, команда Сергія Реброва вдома поступилася португальській Бенфіці. Столична команда продемонструвала непоганий футбол, але забити так і не змогла. Як там кажуть? Міряють по результату. Матч команди почали рівно, а віддати комусь перевагу було важко. Моментів гострих також не виникало біля обох воріт (ну можна згадати тільки удар по центру від Фейси).

Втім,  на 8-й хвилині стався доволі неприємний епізод. Антунеш після кутового у боротьбі з суперником порушив у карному правила і Борбалан без вагань показав на 11-ть метрів. У підсумку дива не сталося, адже Сальвіо без проблем з точки переграв Рудька і Бенфіка повела у рахунку вже на старті матчу. Через дві хвилини після голу Антунеш намагався випраити свою помилку, але удар португальця з лінії карного після передачі Ярмоленка парирував Едерсон.

Бенфіка не забарилася з відповіддю, так, з 15 до 20 хвилини у напрямку воріт Рудька відбулося ще два гострих удари: Спочатку після рикошету від Хачеріді над поперечкою відправив Фейса, а на 20-й повз ворота відправив м'яч Гуедеш. Кращий момент зрівняти рахунок Динамо мало на 25-й хвилині: Ярмоленко з правого флангу виконав передачу-цукерочку точно на голову Гонсалесу, але Дерліс з вбивчої позиції примудрився пробити головою над поперечкою.

Світлина УЄФА

На 33-й хвилині також з класної позиції, але вже ногою запустив над поперечкою м'яч Мораєс... Більше моментів у Динамо не виникало в першому таймі, Бенфіка також вирішила не ризикувати, тому діяла переважно в обороні. У підсумку команди за рахунку 1:0 на користь Бенфіки пішли на перерву. Старт другого тайму також приніс для Динамо неприємний "сюрприз". На 54-й хвилині черговий момент змарнував Мораєс, після удару якого м'яч лише опустився на ворота Бенфіки.

А ось відповідь португальців була фатальною: Наші оборонці у власному карному дали багато свободи Серві, який завдав двох ударів поспіль - перший удар прийшовся в партнера по команді Мітроглу, а ось другий вже повз Рудька, який нічого там не зміг зробити. Через чотири хвилини після другого голу вихід 1 на 1 змарнував Мораєс..Близьким скоротити рахунок був бразилець, але беззубо пробив точно в Едерсона. Бенфіка після другого голу сіла в оборону. Моменти у команди Віторії звісно були, але переважно це були удару здалеку, які особливої загрози воротам Рудька не несли.

А ось Динамо в середині тайму нарешті почало грати, однак реалізація, і ще раз реалізація плюс явне невезіння дало про себе знати. Вихід Мораєса 1 на 1 не був останнім, також беззубо не зміг реалізувати "побачення" з голкіпером і Ярмоленко. Врятував свою команду Едерсон і після добивання від Антунеша. Останні дві хороші нагоди бодай скоротити рахунок мали знову Ярмоленко та Мораєс.

За 4 хвилини до фінального свистка вийшовший на заміну Циганков з лівого фланоу гостро вирізав на дальню стійку, там вже вбивча позиція була у Ярмоленка, але в останній момент захисник Бенфіки постелився і перевів м'яч на кутовий. А вже у доданий час від газону головою над поперечкою запустив м'яча Мораєс. У результаті Динамо так і не змогло забити бодай гол престижу, програвши свій другий матч у поточному розіграші Ліги Чемпіонів. Реванш підопічні Реброва спробують взяти вже у Португалії. Матч відбудеться 1 листопада.

Коментарі ()