Головне

В "ДНР" жаліються, що Ахметов не дає грати їхнім командам на Донбас-Арені

19.10.2016 09:59 17678 0

Представники футбольного клубу Шахтар не дозволили командам з "Футбольного союзу ДНР" грати на стадіоні Донбас-Арена.

Про це заявив колишній гравець Шахтаря, а нині очільник футбольного союзу "ДНР" Ігор Петров.

"Донбас-Арена - приватна власність ФК Шахтар. І, хоч цього клубу зараз немає на території нашої республіки, вони цей комплекс утримують, обслуговують, і тому користуватися не дають", - розповів він Известиям.

Чиновник з "ДНР" також каже, що зможуть використовувати Донбас-Арену лише після міжнародного визнання сепаратиської республіки.

"Спроби звернення до них були, але безуспішні. Вони не входять в структуру "ДНР", хоч об'єкт і знаходиться у Донецьку. По суті, це не в нашій компетенції", - зауважив він.

"На приватну власність ніхто зазіхати не буде. Але з точки зору здорового глузду, коли все зрушиться з мертвої точки, коли міжнародне співтовариство визнає нас незалежною республікою, усе це вирішиться досить швидко", - розійшовся Петров.

За його словами, поки відсутня правова база для переходу об'єктів республіканського значення з приватної власності у державну.

"Тільки після визнання ДНР це стане можливим. Ми як в шаховому цугцвангу - нікуди ходити. Але ми тільки на початку шляху", - розповів Петров.

Раніше в "ДНР" зазначали, що знайдуть як використовувати Донбас-Арену, коли відберуть її в Ріната Ахметова.  

Світлина зі сторінки сепаратистів в соціальній мережі
Коментарі ()