Українська правда

Фонсека: Малишев і Срна зіграють з Гентом

Сергей Шемшученко — 19 жовтня 2016, 18:19

Донецькому Шахтарю буде важко у матчі з Гентом через тактичну схему бельгійської команди.

Про це заявив головний тренер "гірників" Паулу Фонсека, який розповів про майбутній матч з Гентом в рамках групового етапу Ліги Європи.

"Звичайно, якщо не говорити про київське Динамо, то це буде найсильніший суперник на даний момент в цьому сезоні. Не тільки тому, що в цій команді багато хороших гравців, ми знаємо, що в Бельгії дуже хороший, сильний чемпіонат. Вони там зараз на перших місцях", - зазначив він.

"Розуміємо, що у нас будуть складнощі через тактичну схему, яку використовує Гент. Ця схема гри відрізняється від тієї, з якою ми зустрічалися граючи з іншими командами", - сказав тренер.

Тренер зауважив, що Гент завжди хоче домінувати і володіти м'ячем.

"Я бачив усі ігри Гента. Не думаю, що є велика різниця в тому, як команда грає вдома або на виїзді. Ця команда завжди хоче домінувати і володіти м'ячем. Гент знаходиться на перших місцях в бельгійському чемпіонаті", - зазначив тренер "гірників".

"Він ще не програвав в Лізі Європи. Це буде матч між двома найсильнішими командами нашої групи. Я дуже чекаю, щоб удача посміхнулася саме нам", - додав Фонсека.

Фонсека також розповів, чому на матч проти Гента не взяв Селезньова та Кривцова.

"Кривцов відчув біль у м'язах на початку цього тижня. Він не може тренуватися, тому не приїхав. Селезньов також вчора в кінці тренування травмував спину. Тому він теж не прилетів", - пояснив тренер Шахтаря.

"Я можу сказати стартовий склад, але змушу вас подумати. Що стосується тих, кого ви назвали, то тут нема чого приховувати. Так, Макс Малишев буде грати завтра. Так, завтра буде грати Дарійо Срна", - підкреслив Фонсека, слова якого наводить Трибуна.