Головне

Василь Рац: Гравцям Динамо повинно бути соромно, так грати недозволено

21.10.2016 13:43 1243 0

Футболістам київського Динамо повинно бути соромно за ту гру, яку вони показали у поєдинку Ліги Чемпіонів проти Бенфіки.

Про це заявив легендарний футболіст столичного клубу 80-х років Василь Рац.

"Різниця між Бенфікою та Динамо була величезною. Португальці спокійно контролювали м'яч, в один-два дотики, а у нас кожен намагався обігравати суперника індивідуально", - сказав він.

"Було багато помилок і браку, не можна назвати хоча б одну людину, яка виділялася. Не було видно навіть бажання боротися та спортивної злості", - додав видатний гравець Динамо.

За словами Раца, він дивився матч на стадіоні та чув, як уболівальники лаяли футболістів, і по праву лаяли, інформує vesti-ukr.com.

"Думаю, що гравцям повинно бути соромно. Вони поводяться так, що можна прибрати з футболок емблему Динамо, залишивши тільки зірочки. Тому що багато хто, напевно, вважають себе зірками", - пояснив він.

"Але так грати футболістам Динамо недозволено. По тому, що я побачив, відсотків 70 складу треба міняти. З такою грою третє місце у групі та путівка в ЛЄ буде великим досягненням", - підсумував Рац.

Василь Рац
Коментарі ()