Головне

Прем'єр-ліга. 12-й тур. ФК Олександрія - Динамо 1:1. Сам собі режисер

23.10.2016 16:40 8484 0
Прем'єр-ліга. 12-й тур. ФК Олександрія - Динамо 1:1. Сам собі режисер

Київське Динамо продовжує втрачати залікові бали в чемпіонаті України. Слідом за Чорноморцем два очки у чемпіона України відібрала у 12-му турі і Олександрія. Це доводить той факт, що команду Реброва продовжує лихоманити і в внутрішній першості, адже до цього ще була прикра поразки від Бенфіки у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів.

Наставник столичного клубу у порівнянні з матчем проти Бенфіки зробив деякі зміни в стартовому складі. Так, у заявку навіть не потрапив Євген Хачеріді, в запасі залишилися Корзун, Антунеш та Мораєс, замість яких грали Рибалка, Макаренко та Гладкий відповідно. Щодо самого матчу, то гра не радувала вболівальника великою кількістю моментів, особливо помітно це було у першому таймі.

Динамо на правах фаворита вже зі стартових хвилин заволоділо м'ячем, у свою чергу Олександрія не проти була грати другим номером. Команда Шарана щільно оборонялася, перекривши всі підступи до карного. Тому Динамо переважно використовувало довгі діагональні передачі та закидання у карний, які ніяких дивідендів зовсім не приносили.

Цікаво, що у підсумку лише за хвилину до перерви Динамо створило справді якісний момент: Ярмоленко, який весь перший тайм був намертво закритий гравцями Олександрії, таки зміг відкритися на передачу Буяльського, вийшов 1 на 1 з Леванідовим, але пробити голкіпера Олександрії не зміг. Трохи згодом відбувся дальній неточний удар Віди... Можна звісно згадати слабкий удар Морозюка точно в руки Леванідову ще на 18-й хвилині матчу, але хіба це назвеш небезпечним моментом?

Світлина ФК Динамо Київ

У другому таймі малюнок гри не змінився, принаймні на старті. Втім, на 52-й хвилині оборона Олександрії таки дала збій. Завдяки провалу в опорній зоні господарів Сидорчуку вдалося виконати простріл у карний повз Гітченка точно на Гонсалеза, який одним дотиком обробив собі м'яч, а другим потужно відправив його під поперечку воріт Леванідова.

На крилах успіху Динамо провело ще кілька небезпечних атак. В одній з них на 62-й хвилині гол-красень міг вийти у Сілви, але удар ножицями від бразильця після подачі з кута поля пішов над поперечкою. У свою чергу Олександрія тільки оборонялася, контратаки у підопічних Шарана явно не виходили. Втім, господарі поля все ж змогли відігралися. Допомогли підопічним Шарана самі динамівці.

За десять хвилин до завершення основного часу нарубали дров у власному карному Рудько та Віда: перший, вибиваючи м'яч, влучив у хорвата - від того снаряд відлетів до набігаючого Пономаря, який і вразив вже порожні ворота гостей. Після голу Динамо великими силами пішло на ворота суперника, який повністю окопався у власному карному. Так, завдавали ударів Буяльський та вийшовший на заміну Мораєс, але Леванідов в обох випадках команду врятував. В результаті Олександрія так більше і не дозволила забити киянам, втім, і сама більше відзначитись не змогла. 1:1 - позитивний результат для Шарана, чергове фіаско для Реброва.

Коментарі ()