Головне

Вернидуб: Ми заслужили додатковий час і так бездарно його провели

27.10.2016 07:14 1617 0

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував матч 1/8 фіналу Кубку України з київським Динамо (2:5).

"Були два хороші тайми. Боротьба, футбол сподобався. Ніхто не хотів поступатися і програвати. А потім пропустили. Вітаю Динамо з перемогою. Бажаю їм дійти до фіналу, а там вже, хто буде сильніший, той хай і виграє.

Я не хотів додаткового часу. Ми заслужили його і так бездарно провели. Коментувати складно", - цитує тренера офіційний сайт Зорі.

Також тренер оцінив гру Михайла Сівакова, який забив гол і "привіз" два у власні ворота

"Це хороший футболіст. Він сам показує себе з не найкращого боку. Не можна гравцеві такого класу і в такому зрілому футбольному віці робити за два тижні три однакові помилки. Вже не смішно. Плакати потрібно.

Людина повинна аналізувати. Це "привезло". Я терпляча людина, сильна духом. Терпітиму. Міша повинен зробити висновки. До того ж справа не лише в Сівакові. Так, перший гол Міша привіз, другий - Едік Соболь.

Третій м'яч Бонавентура. Не даремно ж я його відправляв в дубль. Хороший футболіст, усі дані є, але третій гол. Як можна йти в обведення на своїй половині поля, втрачати м'яч і обрізувати усю команду. Четвертий - Шевченко. Куди він біг? Навіщо бігти в кут штрафного, якщо там є захисники?

Якщо вже прийняв рішення бігти, то котися до м'яча не ногами, а вперед руками. Нічого б не було, а так - пенальті. Ну а п'ятий гол знову Міша Сиваков і знову пенальті.

Можливо, ця кубкова гра буде знаковою для нас, хлопці почнуть слухати те, про що ми їм говоримо, і не допускатимуть таких дитячих помилок", - сказав тренер.

Юрій Вернидуб
Коментарі ()