Головне

Гатауллін: Дніпро можуть позбавити ще 9 очок

27.10.2016 19:30 1351 0

Дніпро можуть позбавити ще 9 очок.

Про це повідомив президент асоціації футболістів-професіоналів України та член виконкому ФФУ Ігор Гатауллін, який розповів, які санкції може ще застосувати ФІФА по відношенню до Дніпра.

"Подальші санкції? Ще мінус дев'ять очок, а потім пониження в нижчий дивізіон. ФІФА за регламентом, якщо не помиляюся, протягом трьох місяців чекатиме від Дніпра виконання свого рішення. Якщо не дочекаються, вступлять в силу нові санкції", - зазначив він.

"ФІФА оперує тільки дисциплінарними санкціями – зняття очок, фінансове покарання і пониження в нижчий дивізіон. А ось національна федерація в період з березня по травень, коли клуби проходять ліцензування, може її видати або відмовити", - додав Гатауллін.

За його словами,  Дніпро може бути в цій зоні ризику, але це буде в наступному році

"Звичайно, Дніпро може бути в цій зоні ризику. Але це буде в наступному році і багато що залежатиме від виконання клубом рішень ФІФА", - підкреслив Гатауллін, слова якого наводить MatchDay.

Раніше повідомлялося, що екс-наставник Дніпра Мирон Маркевич не збирається пробачати свої борги по зарплаті Ігорю Коломойському.

Раніше повідомлялося, що з Коломойським через борги по зарплаті мають судитися Мирон Маркевич та Артем Федецький.

Коментарі ()