Головне

ФФУ буде продовжувати карати українські клуби за нацизм фанатів

28.10.2016 11:50 649 0

Федерація футболу України буде продовжувати карати українські клуби за нацизм фанатів.

Про це повідомив відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко, який розповів, яке покарання чекає українські клуби за витівки фанатів.

"Ми постійно ведемо моніторинг проявів неонацизму, расизму та використання піротехніки на трибунах. У нас є рішення ФІФА і УЄФА, які стосуються українських стадіонів і заборони матчів", - зазначив він.
 
"Тому ми прийняли такі рішення: заборонили Волині 2 домашні матчі чемпіонату з глядачами через нацистські вигуки фанатів; фінансово оштрафували і частково закрили трибуни на домашньому матчі Карпат через расистські вигуки на адресу Піко, буде відкритий лише центральний сектор", - сказав Грищенко.

Також він повідомив про заборону організованого виїзду уболівальників Динамо на найближчий матч через постійне використання піротехніки.

"Заборонили організований виїзд уболівальників Динамо на найближчий матч через постійне використання піротехніки; закрили фанатський сектор Чорноморця на наступну гру, - повідомив Грищенко, слова якого наводить Террикон.

Як відомо, Карпати, Динамо і Чорноморець отримали покарання за незадовільну поведінку своїх уболівальників.

Також КДК ФФУ покарав Волинь проведенням двох матчів без глядачів за неонацистські речівки фанатів під час зустрічі 12-го туру УПЛ проти Дніпра.

Як відомо, під час матчу Волинь - Дніпро фанати луцької команди вигукували нацистські речівки на кшталт "Зіґ гайл".

Коментарі ()